Addiko dopunjive Visa kartice

Dopunjive platne kartice za sigurnu internet kupovinu, podizanje gotovine i plaćanje robe i usluga na prodajnim mjestima, u zemlji i inostranstvu. 

  • Sigurno sredstvo plaćanja - trošite ograničena sredstva, uplaćujući iznos koji želite trošiti ili pokloniti na samoj kartici (min. 30 KM  za prvu uplatu, max. 5.000 KM po dopuni)
  • Plaćate samo jednokratnu upisninu, a sve ostale dopune kartice su bez naknade
  • Brzo izdavanje! Popunite Pristupnicu i predajte je na najbližem Addiko šalteru. Vaša Addiko Visa kartica želja ili Addiko Visa Internet kartica spremne su za preuzimanje istog trenutka! 
  • Jednostavno dopunite Addiko Visa dopunjivu karticu iz udobnosti Vašeg doma, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji - putem usluge Addiko EBanking, Addiko Mobile ili u najbližoj Addiko poslovnici.

Dodatne prednosti Addiko Visa dopunjivih kartica

Idealan poklon za sve prilike

Addiko Visa dopunjivu karticu možete pokloniti dragim osobama ili poslovnim partnerima, na neograničeno korištenje i uz neograničen broj dopuna, prema sopstvenim potrebama.

Sigurna putna kartica

Uplatite iznos koji namjeravate potrošiti na putovanju i zaboravite na gotovinu. Ne tražite sigurno mjesto gdje ćete spremiti novac i ne tražite mjenjačnicu, jer Addiko Visa dopunjivom karticom plaćate jednostavno - ne brinući o valuti zemlje u kojoj ste.

Vaša djeca su na školovanju u drugom gradu ili inostranstvu?

Addiko Visa dopunjiva kartica je idelan način za kontrolu troškova. Uplatite iznos koji želite i kada želite da Vaše dijete ima na raspolaganju i kartica je spremna za korištenje!

Dopunjiva kartica kao bankomatska kartica za podizanje gotovine

Koristite Addiko Visa dopunjivu karticu za podizanje gotovine na bankomatima sa oznakom VISA, u zemlji i inostranstvu, uz  niže naknade na Addiko bankomatima u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Detaljne informacije o uslovima i pravilima korištenja Addiko Visa dopunjivih kartica nalaze se u Standardnom informacionom listu  Za više opštih informacija u vezi sa Addiko Visa dopunjivim karticama obratite se na najbližem Addiko šalteru, pozovite naš Kontakt centar ili nas jednostavno kontaktirajte putem društvenih mreža.

Da li su vam informacije na ovoj stranici korisne?