Addiko paketići za osmijeh mališana u zdravstvenim ustanovama i u udruženjima manjih gradova i opština širom Srpske

Novogodišnje praznike i ove godine zaposleni Addiko banke Banja Luka obilježili su humanošću, te su malim znakom pažnje i donacijom paketića izmamili osmijeh na licu mališana koji novogodišnje praznike, sticajem okolnosti, ne dočekuju u toplom domu i u društvu najmilijih, kao i članovima udruženja djece sa posebnim potrebama u manjim gradovima i opštinama Srpske.

„U Addiko banci Banja Luka svake godine organizujemo brojne humanitarne aktivnosti. Najviše nas raduje kada se u vrijeme praznika organizujemo da  izmamimo osmijeh na licu najmlađih. Ovoga puta smo našom tradicionalnom humanitarnom aktivnošću „Jedan paketić za jedan osmijeh“ iznenadili mališane u Zdravstvenim ustanovama i Udruženjima širom Republike Srpske, prioritetno u manjim gradovima i opštinama“, izjavila je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko banci Banja Luka.

Društvena odgovornost, dodala je Latinović, značajan je faktor poslovanja Addiko banke Banja Luka, ali i djelovanja svakog člana Addiko tima.

„Ovom akcijom želimo pokazati da zajedno uvijek možemo više za one kojima je to potrebno i želimo da ostavimo trag, ali i primjer za još intenzivnije društveno-odgovorno djelovanje svih članova društvene zajednice u budućnosti“, zaključila je Latinović.