Dopunjiva Visa kartica

Addiko Visa dopunjiva kartica

Dopunjiva platna kartica za sigurnu internet kupovinu, podizanje gotovine i plaćanje robe i usluga na prodajnim mjestima, u zemlji i inostranstvu.

  • Sigurno sredstvo plaćanja – trošite ograničena sredstva, uplaćujući iznos koji želite trošiti ili pokloniti na samoj kartici (min. 30 KM  za prvu uplatu, max. 5.000 KM po dopuni)
  • Plaćate samo jednokratnu upisninu, a sve ostale dopune kartice su bez naknade
  • Brzo izdavanje! Popunite Pristupnicu i predajte je na najbližem Addiko šalteru. Vaša Addiko Visa Prepaid kartica je spremna za preuzimanje istog trenutka!
  • Jednostavno dopunite Addiko Visa dopunjivu karticu iz udobnosti vašeg doma, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji – putem usluge Addiko EBankingAddiko Mobile ili u najbližoj Addiko poslovnici.

Dodatne prednosti Addiko Visa dopunjive kartice

Addiko Visa dopunjivu karticu možete pokloniti dragim osobama ili poslovnim partnerima, na neograničeno korištenje i uz neograničen broj dopuna, prema sopstvenim potrebama.

Uplatite iznos koji namjeravate potrošiti na putovanju i zaboravite na gotovinu. Ne tražite sigurno mjesto gdje ćete spremiti novac i ne tražite mjenjačnicu, jer Addiko Visa dopunjivom karticom plaćate jednostavno – ne brinući o valuti zemlje u kojoj ste.

Addiko Visa dopunjiva kartica je idelan način za kontrolu troškova. Uplatite iznos koji želite i kada želite da Vaše dijete ima na raspolaganju i kartica je spremna za korištenje!

Koristite Addiko Visa dopunjivu karticu za podizanje gotovine na bankomatima sa oznakom VISA, u zemlji i inostranstvu, uz  niže naknade na Addiko bankomatima u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Detaljne informacije o uslovima i pravilima korištenja Addiko Visa dopunjive kartice nalaze se u Standardnom informacionom listu Za više opštih informacija u vezi sa Addiko Visa dopunjivom karticom obratite se na najbližem Addiko šalteru, pozovite naš Kontakt centar ili nas jednostavno kontaktirajte putem društvenih mreža.

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Image kampanja

Kod nas je vrijeme valuta koja najviše vrijedi.

Plaćanje naknade za svaku uslugu je nepotrebno

Odaberite odgovarajući paket i plaćajte jedinstvenu mjesečnu naknadu.

Paketi

Svakog mjeseca morate da upravljate različitim finansijskim obavezama.

Spajamo različite finansijske obaveze u jednu

Restart krediti

Addiko Bank Banja Luka

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".