Addiko banka Banja Luka 31. oktobra proslaviće sedam godina poslovanja na tržištu Bosne i Hercegovine, a sa rođendanskim aktivnostima već su, kažu, počeli i u narednih mjesec dana, tačnije do 23. novembra 2023, svi posjetioci web stranice Addiko banke Banja Lukawww.addiko-rs.ba mogu da zavrte Addiko tortu i da dobiju ponudu sa specijalnim rođendanskim pogodnostima, ukoliko ispunjavaju uslove banke.

„Naš sedmi rođendan odlučili smo da proslavimo sa građanima, te smo pripremili specijalnu Addiko digitalnu tortu sa netipičnim sastojcima, tačnije sa specijalnim rođendanskim pogodnostima. Posjetioci naše web stranice jednostavno treba da zavrte Addiko rođendansku tortu koja će im otkriti posebnu ponudu, kreiranu po njihovoj mjeri. Na ovaj način želimo da se zahvalimo postojećim klijentima na povjerenju, te da sa specijalnim pogodnostima poželimo dobrodošlicu svima koji žele da postanu Addiko klijenti.“, izjavila je Biljana Rodić, marketing menadžer u Addiko banci Banja Luka.

Nakon što zavrti Addiko tortu, klijent će, dodala je Rodić, dobiti na mail rođendansku ponudu. Za više informacija i za učešće u Addiko rođendanskim pogodnostima posjetite LINK. Ukoliko imate pitanja, pozovite Addiko kontakt centar na 051 951 000.

Rođendan Vizual