Addiko Bank uz OK Fest i u 2018. godini

22.05.2018. – Nakon podrške Festivalu 84, BiH izdanju najboljeg evropskog festivala Exit, Addiko banka nastavlja sa podrškom još jednom velikom domaćem muzičkom festivalu – OK Festu.
Saradnja uspostavljena 2017. sa OK Festom nastavlja se i ove godine, vjerujući da će Tjentište opet ponuditi vrhunski muzički doživljaj i mnoštvo sjajnih bendova i izvođača, u jedinstvenom ambijentu Nacionalnog parka Sutjeska.
“Nastavljamo prošlogodišnju pozitivnu priču kroz pokroviteljstvo ovog značajnog muzičkog festivala. Primarno smo fokusirani na projekte urbane kulture, te nam se OK Fest nametnuo kao važan partner”, istakao je Mario Ivanković, predsjednik Uprave Addiko Bank ad Banja Luka, prilikom potpisivanja ugovora.
“Podrška ovom Festivalu je ujedno i podrška razvoju turizma, obzirom da Tjentište i Nacionalni park Sutjeska imaju mnogo toga za ponuditi svojim posjetiocima, pa tako i publici Ok festa”, naglasio je Ivanković.
“”Kvalitet programa ovogodišnjeg Nektar OK Festa, koji će okupiti preko 20 regionalnih i svjetskih izvođača i bendova i preko 30.000 ljubitelja dobrog zvuka biće sigurno bolji zahvaljujući podršci Addiko Bank, naše banke partnera. Obzirom da u okviru Nektar OK festa organizujemo i OK kamp, koji ugošćuje i one najmlađe, naša misija je i da izgradimo urbane naraštaje, koji će cijeniti kvalitet muzike, kao i prirodnu ljepotu koja je jedinstven benefit ovog događaja”, istakao je Dubravko Suvara, osnivač i direktor Nektar OK Festa.
Ovogodišnji OK Fest se održava od 06. do 08. jula, na Tjentištu (Nacionalni park Sutjeska).

Addiko Bank Banja Luka