Addiko banka Banja Luka najpoželjniji poslodavac u finansijskom sektoru Republike Srpske

Addiko banka a.d. Banja Luka osvojila je prestižno priznanje Najpoželjnijeg poslodavca  u finansijskom sektoru na ovogodišnjem izboru „Najpoželjniji poslodavac u BiH“ koji organizuje Kolektiv d.o.o. – Posao.ba već šesnaestu godinu za redom. Na osnovu mišljenja ispitanika, Addiko je među tri najpoželjnija poslodavca u finansijskom sektoru na nivou Bosne i Hercegovine, odnosno, najpoželjniji poslodavac u finansijskom sektoru Republike Srpske.

„Hvala našim zaposlenima i klijentima koji su glasali i što su Addiko banku Banja Luka pozicionirali kao jednu od najpoželjnijih banaka poslodavaca u BiH. Addiko banka Banja Luka trenutno broji 351 zaposlenih i kroz našu wellbeing strategiju konstantno mislimo na zadovoljstvo i sigurnost svakog člana Addiko tima. Želimo da svaki pojedinac ima pozitivno radno iskustvo i da upravo u Addiku ostvari lični razvoj.“, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko banke a.d. Banja Luka koji je dodao da je nagrada Najpoželjniji poslodavac potvrda da je employer i employee strategija Addiko banke uspješna, što je i motivacija za još posvećeniji pristup zaposlenima, bez kojih nema ni zadovoljnih klijenata banke – zaključio je Kondić.

Istraživanje je realizovano putem portala Mojposao.ba, a ove godine obuhvatilo je 420 kompanija iz Bosne i Hercegovine. Tokom istraživanja je prikupljeno više od 250.000 glasova, a najveći broj ispitanika, 80% njih je zaposleno. Glasači su se izjasnili da su se sa radom i pristupom kompanija za koje su glasali upoznali ličnim angažmanom ili informacijom od strane zaposlenih.

Fotografija

Addiko Bank Banja Luka