Addiko banka Banja Luka pokrenula veliku štednu kampanju

Oročena štednja na 13 mjeseci uz kamatnu stopu od 2,5 odsto

Banja Luka, 03. april 2017. godine – Addiko Bank a.d. Banja Luka pokrenula je veliku akcijsku ponudu štednje na oročene štedne uloge na rok od 13 mjeseci uz kamatnu stopu od 2,5 odsto, i na rok od 18 mjeseci uz kamatnu stopu od 2,6 odsto. Ova akcijska ponuda, koja će da traje do 30. juna 2017. godine, odnosi se na sve nove, ali i postojeće, klijente Banke, bez obzira na iznos i valutu (KM ili EUR) njihovog štednog uloga.
„Ovu proljetnu akciju štednje realizujemo pod sloganom ‘probudite novac iz dubokog sna’ želeći na taj način poručiti klijentima da je pravo vrijeme da oroče svoj novac. Umjesto nekoliko vrlo sličnih štednih proizvoda, izabrali smo najtraženije i ponudili ih uz kvalitetne uslove. Klijenti žele jednostavno bankarstvo bez bankarskih zavrzlama i to je ono što Addiko banka isporučuje svojim klijentima.“, istakao je Mile Todorović, direktor Sektora upravljanja prodajom u poslovanju sa stanovništvom Addiko Bank a.d. Banja Luka
Više od 186.000 klijenata ukazalo je povjerenje Addiko banci a.d. Banja Luka ugovaranjem nekog štednog proizvoda. Ukupna štednja građana u Addiko Bank a.d. Banja Luka iznosi 318,6 miliona KM, a od početka trajanja ove akcijske ponude Banka je već zaprimila 12,5 miliona KM novih štednih uloga.

Addiko Bank Banja Luka