Addiko banka Banja Luka ponovo nagradila znanje i brzinu

Učesnici kviza znanja „Slavni parovi“, u organizaciji Addiko banke Banja Luka okušali su znanje i brzinu, te je šest građana koji su najbrže tačno odgovorili na 10 postavljenih pitanja, osvojilo poklon bonove ukupne vrijednosti 3.600 KM za kupovinu roba i usluga na stranici: eKupi.ba. Najbrže znanje na temu slavnih parova pokazala je Marijana Vajkanović iz Banjaluke koja je osvojila prvo mjesto i poklon bon eKupi u vrijednosti 1.000 KM. Marijana je svoju nagradu preuzela u Addiko poslovnici Aleja u Banjaluci.

„Redovno pratim aktivnosti Addiko banke Banja Luka i učešće u kvizu „Slavni parovi“ bilo je jako zabavno. Iskušala sam sreću, brzinu i znanje i bila sam prijatno iznenadjena kad su me pozvali iz Addiko banke. Ovo je stvarno vrijedna nagrada i iskoristiću je sa zadovoljstvom na ono što mi u ovom trenutku najviše treba, a što mogu da pronađem na portalu ekupi.ba. “, istakla je Marijana Vajkanović, zahvalivši se Addiko banci Banja Luka na uručenoj nagradi.

Drugu nagradu, poklon bon eKupi u vrijednosti 800 KM osvojila je Stojanka Žujić iz Kozarske Dubice, a treću nagradu, poklon bon eKupi u vrijednosti 600 KM osvojila je Tamara Milišić iz Banjaluke. Preostali dobitnici poklon bonova eKupi u vrijednosti 500 KM, 400 KM i 300 KM su: Milan Malović iz Bratunca, Teodora Valetanlić iz Novog Grada i Anja Škrbić iz Banjaluke. Iz Addiko Banke Banja Luka ističu da je i ovaj Addiko kviz znanja protekao vrlo uspješno, uz veliko interesovanje gradjana Republike Srpske i Brčko Distrikta.

„Osim što građane redovno informišemo o pogodnostima i uslugama Addiko banke Banja Luka, odlučili smo ponovo da ih zabavimo i nagradimo. Cijenimo znanje, stoga smo organizovali još jedan kviz znanja za koji smo pažljivo koncipirali pitanja. Raduje nas što smo i ovoga puta imali veliki broj učesnika, te dobitnicima čestitamo na osvojenim poklon bonovima. Addiko banka Banja Luka nastavlja sa prijatnim iznenađenjima za sve građane, ali i sa mnogobrojnim pogodnostima za svoje postojeće i nove klijente.“, izjavila je Marija Panić, Marketing menadžer Addiko Bank Banja Luka.

Addiko novitete i aktuelnosti građani mogu pratiti putem fejsbuk stranice Addiko Bank Banja Luka , a sve informacije o pogodnostima nalaze se i na stranici: addiko-rs.ba. Za sva pitanja dostupan je Addiko kontakt centar na 051 951 000.

Addiko Bank Banja Luka