Addiko banka finansirala izgradnju dječijeg igrališta na Starčevici

Gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić i članica Uprave Addiko Bank ad Banja Luka, Žaklina Dimitrijević danas su svečano otvorili novoizgrađeno dječije igralište na Starčevici, u okviru velike akcije Gradske uprave i društveno odgovornih kompanija.
Igralište, opremljeno brojnim savremenim rekvizitima, sagrađeno je u Ulici Sime Miljuša, na radost brojnih mališana koje su uveličali današnje slavlje. Addiko banka je igralište opremila rekvizitima koji zadovoljavaju najviše svjetske standarde.
“Zahvaljući donaciji Addiko banke, koja se svesrdno uključila u ovu akciju, mališani iz našeg najvećeg naselja dobili su novo mjesto za igru – kazao je Radojičić.
Gradonačelnik Radojičić je zahvalio Addiko banci što su, kao društveno odogovorna kompanija, rado prihvatili inicijativu Gradske uprave za izgradnju dječijih igrališta.
“Mi smo u okviru naše stratregije društveno odgovornog poslovanja odlučili finansirati obnovu igrališta na Starčevici, kako bi najmlađi stanovnici ovog banjolučkog naselja dobili adekvatno mjesto za igru u neosrednoj blizini svojih domova”, istakla je Žaklina Dimitrijević, članica Uprave Addiko Bank ad Banja Luka, te dodala da Addiko banka kontinuirano radi na projektima koji unapređuju životne uslove djece i mladih. Osim ovog igrališta, trenutno smo u pregovorima sa udruženjima koja rade sa djecom sa poremećajima iz autističnog spektra za nabavku GPS narukvica, uskoro ćemo realizovati i donaciju školskih udžbenika za učenike nekoliko osnovnih škola u BiH.

Addiko Bank Banja Luka