Addiko banka građanima Banjaluke poklonila netipične fotelje za opuštanje na Trgu Krajine (FOTO)

U skladu sa dugogodišnjim društveno – odgovornim poslovanjem, Addiko banka poklonila je gradu i građanima Banjaluke netipične rotirajuće fotelje koje su veoma primamljiv sadržaj za opuštanje na trgovima metropola u svijetu. Fotelje su postavljene na Trgu Krajine u Banjaluci i od juče su dostupne svim građanima i posjetiocima. Svečanost povodom postavke privukla je veliku pažnju, a iz Addiko banke građanima su poželjeli posebna iskustva.

„Mi u Addiko banci Banjaluka jedinstvenim i posvećenim prijateljskim pristupom društvenoj zajednici njegujemo imidž banke koja je moderna, netipična i odgovorna prema društvu u kojem živi i radi. Ovoga puta građanima smo poklonili rotirajuće fotelje i već vidimo lijepe reakcije. Svima želimo da se opuste, uživaju i da dožive posebne i lijepe trenutke.“, izjavio je Mile Todorović, član Uprave Addiko Bank a.d. Banjaluka.

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, Addiko banci Banjaluka dodijelio je zahvalnicu za donaciju, te je pozvao sve građane i posjetioce da uživaju u dodatnom sadržaju. Iz Addiko banke Banjaluka poručuju da će sa lijepim iznenađenjima za građane Republike Srpske nastaviti i u budućnosti.

Fotografija 1

Addiko Bank Banja Luka