Addiko banka omogućila gotovinski kredit do 50.000 KM, bez prenosa plate ili penzije

Ako vam je dodatna gotovina potrebna brzo, a pomisao na bankarske procedure vas sprečava da problem realizujete lako, Addiko banka Banja Luka riješila je i tu vrstu prepreke. Građani od sada, bez prenosa plate ili penzije iz druge banke, brzo i jednostavno mogu da apliciraju i realizuju gotovinski kredit iznosa od 1.000 KM do 50.000 KM, sa rokom otplate do 10 godina.

„Svaki put želimo da klijenti budu još zadovoljniji našim proizvodima i samim tim činimo da je naša usluga uvijek jednostavnija i brža. Zato smo omogućili svim građanima da svoje želje i potrebe mogu da ispune bez otežanih procedura prenosa plate ili penzije u Addiko, a ukoliko samo jednom posjete najbližu Addiko poslovnicu i apliciraju za gotovinski kredit, po ispunjenju svih uslova, traženi kreditni iznos biće odobren za manje od pola sata.“, kazala je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko banci Banja Luka.

Osim u najbližoj poslovnici, kako kažu u Addiko banci Banja Luka, još brži način realizacije kredita za građane je apliciranje za gotovinski kredit putem opcije webKredit na stranici www.addiko-rs.ba.

„Apliciranje za gotovinski kredit na našoj stranici traje manje od 3 minute, a potom slijedi preliminarno elektronsko odobrenje kredita, nakon čega klijent u najbližoj Addiko poslovnici potpisuje spremnu dokumentaciju, a potom su kreditna sredstva na računu. Postojeći klijenti Addiko banke koji posjeduju aplikaciju Addiko Mobile, sa opcijom mKredit, takođe brzo i jednostavno mogu da apliciraju za gotovinski kredit. Vrlo jednostavni digitalni kanali apliciranja za kredit itekako dodatno štede vrijeme svakog zainteresovanog klijenta.“, istakla je Latinović.

Više informacija o brzom gotovinskom kreditu u Addiko banci Banja Luka, ali i o svim ostalim proizvodima i uslugama potražite na stranici www.addiko-rs.ba, odgovore na sva pitanja dobićete pozivom Addiko Kontakt centra na 051 951 000, a najnovije informacije potražite na Fejsbuk i Instagram stranici – Addiko Bank Banja Luka.

Addiko Gotovinski Krediti Bez Prenosa Plate

Addiko Bank Banja Luka