Addiko Blic gotovinski krediti za ispunjenje vaših želja

Banja Luka, 15.01.2018.  – Sve želje koje ste zamislili u Novoj godini možete ispuniti uz Addiko Blic gotovinski kredit – nije važno želite li renovirati stan, kupiti novi namještaj ili se provozati u novom automobilu.
Pod sloganom “Kredita za ispunjenje svih želja nema ni u Aladinovoj lampi, ali ih ima kod nas”, Addiko banka je pokrenula promotivnu kampanju u okviru koje nudi gotovinske kredite u maksimalnom iznosu do 50.000 KM, na period do 10 godina.

Pogodnosti ovih kredita je da su klijenti oslobođeni troškova obrade, a odobravaju se bez žiranata i dodatnog osiguranja kredita, te dodatne uštede, u vidu korištenja bilo kojeg Addiko paketa računa bez naknade u naredna tri mjeseca za nove klijente. Poseban fokus ovih kredita je brzina obrade, obzirom da je Addiko Blic gotovinske kredite moguće realizovati u roku od 24 sata.

Svi klijenti Addiko banke koji ugovore kredit ostvaruju i pogodnost odabira datuma dospijeća kredita 1.,10.,20. ili 25. u mjesecu prema vlastitim mogućnostima, kažu u Odjelu upravljanja retail proizvodima u Addiko banci. Informacija o Blic kreditima moguće je dobiti u poslovnicama Banke, te na internet stranici banke.

Addiko Bank Banja Luka

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".