Addiko nagrađuje: Šest najsrećnijih dobitnika i u ovom mjesecu

Nagradna igra za korisnike usluge Addiko Mobile traje do kraja decembra, a Addiko banke u Bosni i Hercegovini su u 2020. godini svaki mjesec nagradile po šest najsrećnijih klijenata.

Protekle sedmice uručene su i nagrade za 12. krug nagradne igre, a svi novi i postojeći klijenti Banke, koji najmanje 3 puta do kraja godine realizuju transakciju, koristeći uslugu Addiko Mobile, ostvariće pravo učešća i dobiti priliku da osvoje vrijedne digitalne nagrade i u posljednjem, 13. krugu izvlačenja.

U dvanaestom krugu ove nagradne igre, najvrjednije nagrade, mobilne telefone Samsung A50, osvojili su Zoran Komljenović iz Zvornika i Mustafa Muratović iz Zenice. Takođe su nagrađena po još dva klijenta Addiko Bank a.d. Banja Luka i Addiko Bank d.d. Sarajevo, koji su dobili JBL bežične slušalice te punjače za telefon Powerbank Acme.

„Od početka godine Addiko banke u Bosni i Hercegovini nagradile su čak 72 korisnika Addiko Mobile usluge. Pored punjača, slušalica i mobilnih telefona koje smo poklonili svojim klijentima, drago nam je da smo klijentima omogućili da korištenjem ove usluge uštede svoje vrijeme i novac, obzirom da su mobilna plaćanja povoljnija od onih u poslovnici.“, istakli su iz Odjela za Upravljanje proizvodima Addiko banke.

Addiko banka kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. Više informacija o Addiko banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank u BiH.

Addiko Bank Banja Luka