Addiko novogodišnji praznici sa duplim poklonom

U susret novogodišnjim praznicima, Addiko banka od ponedjeljka, 14.12.2020, organizuje još jednu Addiko Red Week akciju. Postojeći i novi klijenti, koji apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit u sedmici od 14. do 18.12.2020. godine i čiji kredit bude odobren i plasiran, na poklon će dobiti prvu ratu kredita, i to već u ovom mjesecu. Za klijente će takođe biti obezbijeđena i pogodnost ugovaranja kredita bez troškova obrade.

„I tokom cijele 2020. godine našim smo klijentima omogućavali niz pogodnosti za kupovinu i korištenje Addiko proizvoda i usluga. U skladu sa istom strategijom, a u okviru Novogodišnjeg Addiko Red Week-a, pored prve rate na poklon koja će, klijentima koji realizuju kredit u okviru ove posebne ponude, biti isplaćena već u ovom mjesecu, omogućiti i odobrenje kredita bez troškova obrade.“ istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

“Praznično slavlje započinjemo nešto ranije ove godine, uz poseban poklon postojećim i novim klijentima. Svjesni činjenice da vrijeme praznika, ali i dolazak zime, uvijek dodatno opterete porodični budžet, te da je potreba za gotovinom u ovom periodu najveća, organizovali smo Novogodišnji Addiko Red Week. U ovoj akciji, praznična ponuda traje cijelu sedmicu, a klijente ćemo obradovati tako što ćemo im pokloniti prvu ratu kredita već u ovom mjesecu. Tako će, nadamo se, svi dobiti poklone na vrijeme, a kućni budžet ćemo barem dijelomično rasteretiti troškova praznika”, istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

Akciju Addiko Red Week, koja se pokazala veoma uspješnom zahvaljujući pogodnostima koje nudi klijentima, Addiko banka organizuje već drugi put ove godine. I ovaj put je zahtjev za Addiko Blic gotovinski kredit moguće podnijeti online, putem web stranice addiko.ba, u bilo kojoj Addiko poslovnici, putem Addiko kontakt centra (pozivom ili mailom) te putem zvanične Facebook stranice „Addiko Bank u BiH“.

Addiko Bank Banja Luka