Addiko Red Wednesday – Podignite kredit i na poklon dobijate do 500 KM

U susret novogodišnjim praznicima, Addiko banka u srijedu, 11.12.2019, organizuje još jednu Addiko Red Wednesday akciju. Postojeći i novi klijenti, koji apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit samo u srijedu, 11.12. i čiji kredit bude odobren i plasiran, dobijaju na poklon iznos do 500 KM, zavisno od visine odobrenog kredita.

“Odlučili smo produžiti pretprazničnu atmosferu te postojećim i novim klijentima ponuditi nešto drugačiji koncept posebnih pogodnosti. Addiko Red Wednesday je akcija kojom se uvijek iznova trudimo obradovati svoje klijente, te je realizujemo u vrijeme kada je našim klijentima najpotrebniji novac. Ova praznična ponuda pomoći će našim klijentima da svi, njima dragi ljudi dobiju poklone, ali i mogućnost da se rasterete drugih troškova koji dolaze sa praznicima”, istakla je Belma Sekavić-Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

“Želimo biti na usluzi svojim klijentima i ponuditi im svoje usluge uz posebne pogodnosti onda kada im to najviše treba. Zbog praznika, ali i zime koja uvijek zahtijeva više energije i novca, odlučili smo svojim klijentima koji 11.12. realizuju kredit, pokloniti dodatnu gotovinu do 500 KM, a u zavisnosti visine kredita koji ugovore, kako bi što jednostavnije i lakše dočekali praznike” istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

Addiko banka kontinuirano radi na unaprjeđenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. Akciju Addiko Red Wednesday, koja se pokazala veoma uspješnom zahvaljujći pogodnostima koje nudi klijentima, Addiko banka organizuje već sedmi put u Bosni i Hercegovini. I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u bilo kojoj poslovnici Banke ili putem Addiko kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem zvanične Facebook stranice Banke „Addiko Bank BiH“.

Addiko Red Wednesday

Addiko Bank Banja Luka