Addiko volonteri u kampusu banjalučkog univerziteta

Prošle sedmice Addiko Bank ad Banja Luka i Univerzitet u Banjoj Luci potpisali su Sporazum o saradnji, kojim je dogovorena podrška Banke aktivnostima Univerziteta, kao i volonterski rad zaposlenika Banke. Zaposlenici su se vrlo brzo prihvatili posla, te u okviru Addiko Cares projekta, na Univerzitetu ofarbali klupe i stolove za stoni tenis, koji će studentima poslužiti za ljepšu i ugodniju pauzu od predavanja.

„Cilj projekta Addiko Cares je uključiti zaposlenike naše Banke u rješavanje nekog konkretnog problema u zajednici. U dogovoru sa Univerzitetom u Banjoj Luci odlučili smo na jedan dan preuzeti posao majstora i uštediti vrijeme vrijednim radnicima koji rade na uređenju kampusa. Banka je finansirala reparaciju ovih klupa i stolova, a deset vrijednih zaposlenika su ih dodatno uljepšali” istakao je Dalibor Ličina, regionalni menadžer prodaje Addiko Bank ad Banja Luka, koji je i sam učestvovao u radovima u kampusu.

Addiko banka već treću godinu zaredom realizuje projekat Addiko Cares, u okviru kojeg izdvaja značajna sredstva za podršku lokalnoj zajednici u kojoj djeluje kroz podršku radu vaspitno-obrazovnih i zdravstvenih institucija. U okviru ovog projekta obnovljeno je 29 kluopa, te četiri stola za stoni tenis.

Addiko Bank Banja Luka