Addiko volonteri u Zvoriku – donacija vrtiću Naša radost

Nabavka didaktičkog materijala i usisivača za korisnike vrtića “Naša radost”

Addiko banka izdvaja značajna sredstva za podršku lokalnoj zajednici u kojoj djeluje kroz podršku radu vaspitno-obrazovnih i zdravstvenih institucija. U okviru projekta Addiko Cares, zaposlenici Addiko banke već drugu godinu volontiraju u različitim institucijama i organizacijama, dok banka obezbjeđuje finansijsku donaciju za lokalne institucije ili udruženja. Poslije volontiranja i donacija u Sarajevu i Višegradu, zaposlenici Addiko banke posjetili su i dječiji vrtić “Naša radost” u Zvorniku.

“Vrtić “Naša radost” je nedavno dobio novi prostor koji smo dodatno poboljšali igračkama i profesionalnim usisivačima koji su jako važni za održavanje higijene i zdravlje mališana. Realizovali smo ovu akciju u okviru projekta Addiko Cares, te u narednom periodu planiramo posjetiti ukupno 12 institucija i organizacija i pomoći im u realizaciji njihovih dnevnih aktivnosti,” istakao je Bojan Tolj, voditelj poslovnice Addiko banke u Zvorniku prilikom uručenja donacije i druženja zaposlenika banke sa osobljem vrtića “Naša radost”

“Addiko banka je svojom donacijom prepoznala značaj ulaganja u buduće generacije i željeli su da pomognu ustanove koje rade sa djecom jer svi znamo da grad bez djece nije grad” istakao je Vukomir Stanković, direktor vrtića “Naša Radost, koji je sa dvadesetak vaspitačica i radnicima Addiko banke obišao nove prostorije, a nakon toga su zajednički učestvovali u uređenju pomenutog prostora.

Nakon donacija u Sarajevu, Višegradu i Zvorniku, Addiko banka će nastaviti sa realizacijom projekta i u drugim gradovima.

Addiko Bank Banja Luka