Ako imate Addiko Mastercard kreditnu karticu, do 31. jula imate i priliku za vrijedne nagrade

Addiko banka Banja Luka od 1. februara pokrenula je atraktivnu nagradnu igru za sve korisnike Addiko Mastercard kreditne kartice. Svi korisnici kartice koji do 31. jula 2023. godine steknu pravo učešća u nagradnoj igri, mjesečno imaju mogućnost da osvoje 3 atraktivne nagrade: Iphone 14, JBL GO3 zvučnik i Phillips bežične slušalice.

„Svakodnevno se trudimo da klijentima priuštimo najbolje korisničko iskustvo, stoga smo ovoga puta organizovali jednostavnu i atraktivnu nagradnu igru za korisnike Addiko Mastercard kreditnih kartica. Klijenti koji sa ovom karticom naprave minimalno jednu transakciju iznosa od 100 KM ili više, automatski postaju i učesnici Addiko Mastercard nagradne igre. Izvlačenje srećnih dobitnika 3 atraktivne nagrade vršiće se po završetku svakog mjeseca trajanja nagradne igre“, izjavila je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Iz Addiko banke dodaju da za Addiko Mastercard kreditnu karticu mogu da apliciraju i klijenti drugih banaka.

„Ova kartica klijentima pruža mogućnost plaćanja na svim POS uređajima u zemlji i inostranstvu, te klijenti sa njom mogu da podjele iznos plaćanja do čak 24 rate, a podjela iznosa kupovine do tri rate je bez ikakve naknade ili kamate. Klijenti prilikom plaćanja karticom ne moraju prodavca da obavještavaju o planiranoj podjeli na rate i sami odlučuju o broju rata na koje žele da podijele iznos kupovine.“, naglasila je Latinović koja je učesnicima poželjela sreću u Addiko Mastercard nagradnoj igri.

Detaljna pravila nagradne igre, kao i više informacija, saznajte klikom na LINK, a za dodatna pitanja dostupan je Addiko kontakt centar na 051 951 000.

Vizual

Addiko Bank Banja Luka