Atraktivna ponuda oročene štednje u Addiko banci Banjaluka – kamatna stopa od 2% za oročenje na 18 mjeseci

Addiko Bank a.d. Banja Luka nastavlja sa proslavom Međunarodnog dana štednje i svog 2. rođendana. Iako se Dan štednje slavi samo jednom godišnje, Addiko akcija štednje omogućava klijentima da nastave slaviti i narednih 18 mjeseci. U okviru ove akcijske ponude, koja važi u periodu 25.10.-31.12.2018, klijenti koji povjere svoj novac Addiko banci Banjaluka, na period od 18 mjeseci, mogu to učiniti po izuzetno atraktivnoj kamatnoj stopi od čak 2% na godišnjem nivou. Ova akcijska ponuda odnosi se na sve nove, ali i postojeće klijente Banke, bez obzira na iznos i valutu (KM ili EUR) njihovog štednog uloga.

“Obilježavanje Međunarodnog dana štednje, ali i proslavu našeg 2. rođendana, odlučili smo da produžimo do kraja godine. Štedni proizvod, za koji su klijenti najviše zainteresovani, učinili smo još atraktivnijim. Naša je strategija da nudimo jednostavne i atraktivne proizvode i usluge, koje klijenti zaista žele i trebaju”, istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Više od 165.000 klijenata ukazalo je povjerenje Addiko banci a.d. Banja Luka ugovaranjem nekog štednog proizvoda, te banka bilježi značajan rast depozita. Ove klijente, ali i sve druge štediše koji će postati klijenti Addiko banke, banka želi nagraditi ovom atraktivnom akcijskom ponudom.

Više informacija o akcijskoj ponudi štednje, kao i ostale informacije o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na web stranici www.addiko-rs.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Addiko 201808 14818 Red Wednesday 2 Atm 800x600 Bih

Addiko Bank Banja Luka