Avgustovski Addiko Red Week nudi posebne pogodnosti: kredit uz poklon do 1.000 KM i Mastercard kreditna kartica bez godišnje članarine

Avgust je možda idealan mjesec da ispunite sebi neke želje tako što ćete iskoristiti priliku za nove Red Week pogodnosti Addiko banke Banja Luka. U periodu od 16. do 20. avgusta biće aktuelna posebna ponuda Addiko Blic gotovinskih kredita sa duplim dobitkom: poklon u vrijednosti do 1.000 KM i Mastercard kreditna kartica bez godišnje članarine.

„Stanovništvo nam se u ovom periodu najviše obraća za dodatnu gotovinu koja bi pokrila troškove putovanja, uređenja doma, pripremu za novu školsku i akademsku godinu, koja samo što nije počela. S’ toga, uz posebne Addiko Red Week pogodnosti, putem gotovinskih kredita Addiko banke Banja Luka u iznosu do 50.000 KM, troškovi se olakšavaju, a kredit se klijentima odobrava za svega 30 minuta i za to im je potrebna samo lična karta i jedna posjeta Banci. Ovu vrstu kredita odobravamo na period otplate do 10 godina i uz fiksnu kamatnu stopu. Kada je u pitanju Addiko Mastercard kreditna 3u1 kartica, uz nju klijenti imaju opciju plaćanja po želji: odgođeno plaćanje do 45 dana, bez kamate, uplata samo 5% duga mjesečno ili plaćanje na rate, sve po mjeri njihovih želja i potreba.“, istakla je Milka Čađo, direktorica Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo u Addiko banci Banja Luka.
Svi zainteresovani za posebnu Addiko Red Week ponudu za istu mogu aplicirati direktno u najbližoj poslovnici Addiko banke Banja Luka, putem fejsbuk stranice Addiko Bank Banja Luka ili pozivom Addiko kontakt centra na 051 951 000. Detaljne informacije o ovoj, ali i o svim ostalim pogodnostima i uslugama dostupne su i na web stranici: addiko-rs.ba.

Addiko Redweek Atm 800x600px Rs 2

Addiko Bank Banja Luka