Do sada nagrađeno 48 klijenata Addiko banke. Još 30 nagrada čeka sretne dobitnike!

Klijenti Addiko banaka u Bosni i Hercegovini, koji koriste uslugu mobilnog bankarstva – Addiko Mobile, već osam mjeseci imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade. Naime, od decembra prošle godine, svaki mjesec Addiko banke u BiH nagrađuju čak šest klijenata koji, najmanje tri puta mjesečno, realizuju transakciju koristeći uslugu Addiko Mobile. U sklopu ove nagradne igre do sad je nagrađeno 48 klijenata Addiko Bank Sarajevo i Addiko Bank Banjaluka, a nagradna igra će trajati sve do kraja 2020. godine.

U osmom krugu izvlačenja najsretniji su bili Ružica Pejić iz Lukavca i Dušan Petrović iz Prnjavora, koji su osvojili mobilni telefon Samsung A50, uz koji će svoja digitalna plaćanja realizovati još brže i efikasnije. Drugu najvrijedniju mjesečnu nagradu osvojili su Stanislav Čolić iz Trna i Jasmin Muharemović iz Tuzle, kojima su uručene JBL bežične slušalice, dok su Ermin Okerić iz Sarajeva i Bratislav Gruban iz Banjaluke osvojili prenosni punjač za mobilni telefon – Powerbank Acme.

„Korištenjem usluge Addiko mobilnog bankarstva naši klijenti štede i vrijeme i novac, budući da su plaćanja putem aplikacije brža, jednostavnija i povoljnija, u odnosu na ona realizovana na šalteru banke, a zbog trenutne epidemiološke situacije i sigurnija za zdravlje klijenata i uposlenika. Mi iz mjeseca u mjesec bilježimo konstantan rast aktivnih klijenata usluge Addiko Mobile, što je pored ostalog i rezultat ove nagradne igre“, izjavila je Marija Panić, marketing menadžer Addiko Bank Banjaluka.

„Svojim klijentima želimo obezbijediti dodatne pogodnosti uz korištenje usluge mobilnog bankarstva, kako bismo išli u korak sa digitalnim, mobilnim i modernim načinom života. Sva plaćanja digitalnim uslugama Addiko banke su duplo povoljnija“, istakla je Amra Babić, iz Ekspert funkcije marketing u Addiko Bank Sarajevo.

Do sada je ukupno 48 klijenata Addiko banaka u BiH osvojilo ove vrijedne nagrade, dok još 30 čeka na srećne dobitnike. Nagradna igra za korisnike usluge Addiko Mobile traje do kraja godine.

Addiko banka kontinuirano radi na unaprjeđenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima. Više informacija o Addiko banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko Bank u BiH.

Addiko Bank Banja Luka