Dodijeljene nagrade najbržim učesnicima Addiko kviza znanja

Nakon učešća u Addiko kvizu znanja, učesnicima koji su najbrže odgovorili na 10 postavljenih pitanja na temu „Priroda i društvo“ su dodijeljene nagrade. Nagrade sa iznosima na Addiko prepaid dopunjivim Mastercard karticama, ukupne vrijednosti 2.400 KM osvojilo je šest najbržih učesnika. Prvu nagradu, Addiko prepaid Mastercard dopunjivu karticu sa iznosom 800 KM osvojila je Olja Đurica iz Prijedora.

„Učešće u Addiko kvizu znanja mi je bilo vrlo zabavno. Pratim aktivnosti Addiko Banke već duže vrijeme, pa sam za kviz saznala na njihovoj internet stranici i odlučila sam da okušam sreću. Prijatno sam iznenađena nagradom i već sam isplanirala kako da je potrošim. Vidjela sam koje su prednosti Addiko prepaid kartie i kada sredstva na kartici potrošim na kupovinu svega što mi treba, imaću je na raspolaganju za dopunu sredstava za putovanje tokom ljeta“, istakla je Olja Đurica, koja se zahvalila Addiko banci Banja Luka na nagradi.

Drugu nagradu, 600 KM na Addiko prepaid dopunjivoj Mastercard kartici, osvojila je Duška Regoda iz Banjaluke, a treću, sa iznosom 400 KM na Addiko prepaid dopunjivoj kartici osvojila je Željana Grahovac iz Gradiške.Preostali dobitnici prepaid dopunjivih Mastercard kartica sa novčanim iznosom vrijednosti 300 KM, 200 KM i 100 KM su: Bojana Bojić iz Prijedora, Milijana Krsmanović iz Rogatice i Bojana Davidović iz Banja Luke. Iz Addiko banke Banja Luka ističu da broj učesnika tokom svakog novog Addiko kviza znanja značajno raste.

„Kviz znanja Addiko banka Banja Luka do sada je organizovala nekoliko puta i zaista građani svaki put učestvuju u velikom broju. Ovoga puta odlučili smo da pobjednike nagradimo sa praktičnom nagradom, jer korisnici Addiko Mastercard prepaid dopunjivu karticu mogu da koriste bilo kada i bilo gdje. Idealna je za direktnu kupovinu, ali i za online kupovinu, a odličan prijatelj je i na putovanjima. Zahvaljujemo se svim učesnicima kviza, a dobitnicama čestitamo na nagradama. U kvizu su mogli da učestvuju svi građani i zadovoljstvo nam je kada za njih priredimo projekat sa kojim ih ujedno zabavimo i prijatno iznenadimo“, izjavila je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija Addiko banke a.d. Banja Luka.

Addiko novitete i aktuelnosti građani mogu pratiti putem fejsbuk stranice Addiko Bank Banja Luka , a sve informacije o pogodnostima nalaze se i na stranici: addiko-rs.ba. Za sva pitanja dostupan je Addiko kontakt centar na 051 951 000.

Fotografija Dobitnica Kviz

Addiko Bank Banja Luka