Donacija Addiko Banke učenicima OŠ Sveti Sava iz Bijeljine

Predstavnici Addiko banke posjetili su OŠ Sveti Sava iz Bijeljine i uručili vrijednu donaciju setova udžbenika za 160 učenika četvrtih razreda ove škole. Prošle godine je u okviru projekta Addiko Cares ovoj školi uručen školski namještaj u vrijednosti 12.000 KM, kada su proizvedeni i isporučeni školski ormarići za sve učionice u ovoj školi.

“Kada smo prošle godine OŠ Sveti Sava uručili školske ormariće vodili smo se idejom da mališanima omogućimo pravilniji fizički razvoj, obzirom da učenici učenici nižih razreda u školu nose preteške torbe, omogućili smo im mjesto za odlaganje pribora i udžbenika. Ove godine smo nastavili implementirati ovu aktivnost, tako što smo učenicima poklonili i rezervni set udžbenika koje će moći koristiti u školi, ali i nesmetano raditi od kuće” istakla je Sandra Vidaković, regionalna direktorica prodaje u Addiko Bank ad Banja Luka, te naglasila da su najčešći partneri Addiko banke u realizaciji ovakvih aktivnosti upravo škole, kojima Banka pomaže u implementaciji projekata kojima se poboljšava briga za djecu.

„Drago nam je što smo nastavili sarađivati sa Addiko bankom na još jednom projektu. Naši učenici zahvaljujući ovoj donaciji od danas imaju lakše torbe, što će im omogućiti lakše školovanje, ali i pozitivno uticati na njihovo zdravlje. Trudimo se kontinuirano raditi na poboljšanju uslova za rad i obrazovanje u našoj školi, i drago nam je da nas je Addiko banka odlučila podržati”, istakao je Đorđe Mirković, direktor OŠ Sveti Sava iz Bijeljine.

Addiko Bank Banja Luka