Izvučeni dobitnici Addiko Mobile nagradne igre

Addiko banka Banja Luka uspješno je realizovala još jednu nagradnu igru, ovaj put za korisnike Addiko mobilnog bankarstva. Dan elektonskog izvlačenja pobjednika, 15.jun, bio je srećan za Anela Kadirića iz Prijedora, dobitnika prve nagrade: električnog bicikla i električne kacige. Anel je svoju nagradu preuzeo u poslovnici Addiko banke u Prijedoru.

„Nisam imao biciklo, čak sam planirao i da ga kupim i evo, desilo se da sam ga osvojio. Hvala Addiko banci na ovoj izvanrednoj nagradi! Redovno koristim usluge Addiko mobilnog bankarstva, koje mi itekako olakšava plaćanje, pregled stanja i prometa po računima, podjelu transakcija na rate i sl. Nisam se nadao nagradi, iako sam znao da je u toku nagradna igra. Zaista sam srećan i prijatno iznenađen.“, istakao je Anel Kadirić, dobitnik prve nagrade.

 

Druga nagrada, električni trotinet i električna kaciga, otišla je u ruke Srboljuba Đurasovića iz Trebinja, a treću nagradu, vikend putovanje za dvoje, osvojila je Silvana Radukić iz Banjaluke.

Nagradna igra za korisnike usluge Addiko Mobile realizovana je u periodu od 5. marta do 5.juna 2021, tokom koje su svi klijenti Addiko Banke Banja Luka, korisnici ove  usluge, imali priliku da, uz dvije ili više transakcije plaćanja, automatski postanu i kandidati za vrijedan nagradni fond.

„Protekla nagradna igra samo je jedna u nizu od aktivnosti koje sprovodimo u cilju promocije svijesti o bržem, efikasnijem i lakšem bankarstvu, kao i nagrade za lojalnost naših klijenata. Našim klijentima smo omogućili da, korištenjem Addiko digitalnih usluga, dobiju jasno, brzo i jednostavno bankarstvo. Addiko Mobile nudi i opciju „slikaj i plati“ kojom korisnici jednostavno, slikanjem računa, mogu da izvrše plaćanje istoga. Čestitam pobjednicima i želim im da uživaju u nagradama.“, rekla je Milka Čađo, direktorica Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo Addiko banke Banja Luka.

Mnogo je razloga zbog kojih je moderni način plaćanja sve popularniji i u Republici Srpskoj. Osim uštede na vremenu i jednostavnog načina uplate sa bilo koje lokacije, Addiko banka Banja Luka sva plaćanja izvršena putem usluga Addiko Mobile ili Addiko EBank nudi uz duplo povoljnije naknade.

Više informacija o proizvodima i uslugama Banke, klijenti i oni koji će to tek postati, mogu saznati na našoj web stranici: www.addiko-rs.ba , pozivom Addiko kontakt centra 051/951-000 ili u najbližoj poslovnici Addiko banke Banja Luka.

Addiko Bank Banja Luka