Izvučeni dobitnici četvrtog nagradnog kruga Addiko mobile nagradne igre

Uštedite i vrijeme i novac i svaki mjesec osvojite vrijedne nagrade

Addiko banke u Bosni i Hercegovini organizovale su nagradnu igru koja je počela krajem prošle godine, a trajat će sve do 31.12.2020. godine. Pravo učešća imaju svi postojeći i novi klijente Addiko banaka u BiH koji, najmanje 3 puta mjesečno, realizuju plaćanje, koristeći uslugu mobilnog bankarstva – Addiko Mobile, a svaki mjesec 6 najsretnijih klijenata osvojit će telefone Samsung A50, bežične slušalice JBL ili prenosne punjače Powerbank Acme.

U četvrtom nagradnom izvlačenju, najvrjednije nagrade, mobilne telefone Samsung A50, osvojili su Sabina Krajina iz Sarajeva i Željko Milanović iz Bijeljine. Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka nagradile su još po dva klijenta koji su dobili bežične slušalice i prijenosni punjač za telefon.

Klijenti Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka zbog aktuelne epidemiološke situacije do kraja aprila 2020. godine ne plaćaju naknadu za transakcije napravljane putem Addiko Mobile aplikacije. Sve ove transakcije ulaze u izbor za mjesečna izvlačenja nagradne igre.

Više informacija o Addiko Banci i njenim proizvodima i uslugama, te pravilima nagradne igre potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banke u BiH.

Addiko Bank Banja Luka