Kamate za kredite u Addiko banci snižene za čak 25%

Srijeda je pravi dan za kredit!

U srijedu 13.6. Addiko banka organizuje posebnu promotivnu akciju u kojoj će svi klijenti moći ugovoriti kredit po znatno povoljnijim uslovima. Ova posebna akcija, organizovana pod nazivom “Red Wednesday”, odnosno “Crvena srijeda” osmišljena je po konceptu međunarodno poznate akcije “Black Friday”. Svi građani koji apliciraju za kredit u poslovnici, kontaktiraju kontakt centar Addiko banke, jave se putem web stranice www.addiko.ba ili zvanične facebook stranice i iskažu interes za kredit, u prilici su dobiti taj kredit sa 25% nižom kamatnom stopom, ukoliko ispunjavaju ostale uslove.

“Odlučili smo se za ovaj jedinstveni pristup, kako bismo našim klijentima omogućili da dođu do finansijskih sredstava po znatno nižim cijenama. Dakle, ako klijenti žele 25% nižu kamatnu stopu na kredite, onda je srijeda 13.6 pravi dan da kontaktiraju Addiko banku i apliciraju za kredit”, poručuju iz Addiko banke.

Addiko banka kontinuirano radi na unaprjeđenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima.

Addiko Bank Banja Luka