Nagrađeni dobitnici 11. kruga nagradne igre za korisnike usluge Addiko Mobile

Jednostavnim, sigurnim i duplo povoljnijim plaćanjem do vrijednih nagrada svaki mjesec

Svi postojeći i novi klijenti Addiko banaka u BiH još uvijek imaju priliku učestvovati u Addiko Mobile nagradnoj igri i kroz jednostavna, sigurna i duplo povoljnija plaćanja osvojiti vrijedne nagrade. Addiko banke u Bosni i Hercegovini organizovale su nagradnu igru koja traje do 31.12.2020. godine. Pravo učešća imaju postojeći i novi klijenti koji, najmanje 3 puta mjesečno, realizuju plaćanje, koristeći uslugu mobilnog bankarstva – Addiko Mobile, a svaki mjesec 6 najsretnijih klijenata osvaja telefone Samsung A50, bežične slušalice JBL ili prenosne punjače Powerbank Acme.

“Korištenje usluge Addiko Mobile moguće je 24 časa dnevno, 7 dana u sedmici, odakle god to klijent poželi, bez potrebe za fizičkim dolaskom u Banku. Bitno je napomenuti da su sva plaćanja Addiko digitalnim uslugama duplo povoljnija od plaćanja na šalteru. Posebno u vrijeme pandemije, pogodnost plaćanja iz udobnosti sopstvenog doma, više je nego korisna.” naglasila je Milka Čađo, direktorica Odjela upravljanja proizvodima u Addiko Bank Banja Luka.

“Sigurna, brza i jednostavna plaćanja putem usluge Addiko Mobile su na raspolaganju našim klijentima i omogućavaju im da budu vlastiti bankari te da sami kontrolišu stanje i promet na svojim računima, izvrše plaćanja unutar domaćeg platnog prometa, raspodjele izvršene transakcije na rate, uz niz drugih korisnih usluga.”, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela upravljanja proizvodima u Addiko Bank Sarajevo.

U jedanaestom nagradnom izvlačenju, najvrjednije nagrade, mobilne telefone Samsung A50, osvojili su Nevenka Elčić iz Bijeljine i Emir Imamović iz Lukavca. Addiko Bank ad Banja Luka i Addiko Bank dd Sarajevo i nagradile su još po dva klijenta iz Bijeljine i Tuzle, koji su dobili bežične slušalice, a dva prenosna punjača za telefon dobili su klijenti iz Istočnog Sarajeva i Lukavca.

Više informacija o Addiko proizvodima i uslugama, te pravilima Addiko Mobile nagradne igre potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banaka u BiH.

Addiko Bank Banja Luka