Najsretnijim klijentima Addiko banke uručene poklon kartice u iznosu kredita odobrenog tokom akcije Red Wednesday – 25.500 i 26.000 KM

Izvlačenjem najsretnijih klijenata Addiko banke, koji su aplicirali za kredit tokom nedavno održanog Addiko Red Wednesdaya, okončano je drugo izdanje ove uspješne promotivne akcije. Sistem učešća u samoj akciji bio je veoma jednostavan. Svi oni koji su za Addiko gotovinski kredit aplicirali 29.08.2018. godine, na dan Addiko Red Wednesdaya, i kojima je kredit odobren i plasiran, učestvovali su u nagradnom izvlačenju i bili u prilici da osvoje poklon karticu sa iznosom koji je identičan iznosu podignutog kredita. Ovaj put – najsretniji su bili Muris Ramić iz Travnika, koji je osvojio 25.500 KM te Milivoje Milovanović iz Teslića, koji je osvojio poklon karticu sa iznosom od 26.000 KM.

“Ova nagrada je zaista iznenađenje za mene. Kada su me pozvali iz banke bio sam pozitivno šokiran. Još uvijek ne vjerujem da sam ja sretni dobitnik”, izjavio je Muris Ramić iz Travnika, dobitnik Addiko poklon kartice sa iznosom od 25.500 KM i dodao da je zahvalan Addiko banci na ovoj vrijednoj nagradi.

Milivoje Milovanović iz Teslića, osvojio je poklon karticu sa iznosom od 26.000 KM, kolika je bila i visina kredita, koji je ugovorio tokom Addiko Red Wednesdaya.
“Dugogodišnji sam klijent Addiko banke te mi je zaista drago što sam dobio ovu nagradu. Saradnju sa Addiko bankom ću nastaviti i u budućnosti, sada još sretniji zbog osvojene nagrade”, naglasio je Milovanović.

“Addiko banka kontinuirano radi na poboljšanju svoje ponude, kako bi klijentima ponudila nešto drugačije i atraktivnije. Jedna od takvih akcija je i Addiko Red Wednesday, koji je već drugi put privukao pažnju, kako postojećih, tako i novih klijenata, koji su ovim putem aplicirali za kredit”, kažu iz Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo u Addiko banci te dodaju da će i u narednom periodu klijentima Banke, ali i svima onima koji će to tek postati, omogućiti atraktivne i jedinstvene ponude i pogodnosti.

Akcija Addiko Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan.

Dcim100mediadji 0028.jpg

Addiko Bank Banja Luka