Nova jesenja akcija – gotovinski kredit bez troškova obrade i Mastercard kreditna kartica bez godišnje članarine

Posebna ponuda Addiko banke
Gotovinski kredit bez troškova obrade i Mastercard kreditna kartica bez godišnje članarine

Addiko banka pokrenula je posebnu ponudu za sve one koji, u periodu 28.10-24.11.2019, apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit ili Addiko Mastercard kreditnu karticu. Svi novi i postojeći klijenti Banke, koji u periodu važenja posebne ponude apliciraju za Addiko Mastercard® kreditnu karticu, bit će oslobođeni plaćanja godišnje članarine za prvu godinu korištenja kartice. Takođe, svi klijenti koji do 24.11.2019. apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit, bit će oslobođeni plaćanja troškova obrade kredita.

“Jasno i jednostavno bankarstvo zahtijeva jednostavne proizvode, usklađene sa potrebama klijenata. Cilj nam je kroz svoju ponudu odgovoriti na očekivanja naših klijenata, te se kroz posebne pogodnosti približiti klijentima, tako što ćemo im ponuditi proizvode koje zaista trebaju, po cijeni koju mogu priuštiti”, istakla je Belma Sekavić – Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo, te dodala da je Addiko Mastercard® 3u1 kreditna kartica novi proizvod koji će značajno unaprijediti upravljanje finansijama klijenata Addiko banke, jer je ona istovremeno revolving, charge i kartica na rate, te donosi pogodnost biranja načina isplaćivanja duga po kartici, budući da klijenti mogu birati da li će mjesečno platiti samo minimalni iznos od 5% duga, plaćati na rate, ili odgoditi plaćanje bez kamata.

“Vrijeme praznika se približava, a uz to se i potreba za dodatnom gotovinom povećava. Odlučili smo svojim klijentima omogućiti dodatne pogodnosti uz proizvode koje smatramo najkorisnijim za bolje upravljanje porodičnim budžetom. Addiko Blic gotovinski kredit odobrava se do 50.000 KM, na period do 10 godina, samo uz ličnu kartu, za svega 30 minuta, te samo jednu posjetu banci, a u periodu posebne ponude – i bez troškova obrade. Pored kredita, Addiko Mastercard® kreditna kartica je sjajan alat za odabir podmirivanja mjesečnog duga, posebno uz pogodnost značajno povoljnijeg korištenja proizvoda”, istakao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka i dodao da Addiko banka kontinuirano radi na poboljšanju svoje ponude.

Više informacija o Addiko kreditnoj ponudi, karticama, kao i ostalim informacija o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banke u BiH.

Addiko Posebna Ponuda Atm Slider

Addiko Bank Banja Luka