Osjetite snagu svog novca u Addiko banci Banja Luka – kamatna stopa 3% na oročenje godinu dana

Štednja na duži vremenski period je odlična navika i mogućnost da ostvarite dodatni izvor prihoda, ali i jedan od najboljih načina da klijenti na sigurnom mjestu čuvaju novčana sredstva. U Addiko banci Banja Luka odlučili su da klijentima do 31. avgusta ponude mogućnost štednje na 12 mjeseci uz atraktivnu kamatnu stopu od čak 3%.

„Kontinuirano ukazujemo klijentima na značaj štednje, a ovoga puta smo odlučili da ponudimo Addiko štednju uz atraktivnu kamatnu stopu. Zainteresovani koji do kraja avgusta odluče oročiti novčana sredstva u Addiku, na oročenje od samo 12 mjeseci, imaju kamatnu stopu od čak 3%, pri čemu je efektivna kamatna stopa jednaka nominalnoj kamatnoj stopi. Ova ponuda se odnosi na nova oročenja u Addiko za klijente svih banaka, bez komplikovanih bankarskih procedura.“, izjavila je Milka Čađo, direktor Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo u Addiko banci a.d. Banja Luka.

Addiko banka Banja Luka članica je Addiko grupacije čije je sjedište u Beču, što je garancija stabilnosti i pouzdanosti, a u proteklih nekoliko godina, kako to potvrđuju i godišnji rezultati, banka posluje uspješnije nego ikada.

O posebnoj ponudi štednje u Addiko banci Banja Luka saznajte više na linku. Za sva pitanja pozovite Addiko kontakt centar na 051 951 000.

Addiko 202306 20551 Bih Bl Depoziti Atm 800x600

Addiko Bank Banja Luka