Plaćajte Addiko Mastercard platnim karticama i osvojite nagradno putovanje na bilo koju svjetsku destinaciju

Korisnici Mastercard kartica u izdanju Addiko banke ovo će ljeto dodatno uživati dok vrše plaćanja svojim karticama. Naime, za transakcije napravljene tokom juna, jula i avgusta, Addiko banka će nagraditi najsretnije klijente poklon vaučerom u vrijednosti od 900 KM. Sve ove, ali i transakcije napravljene do kraja septembra, učestvuju u izvlačenju glavne nagrade, a to je nagradno putovanje na bilo koju destinaciju prema želji klijenta.

“U svakom segmentu naše komunikacije nastojimo mišljenje klijenta staviti na prvo mjesto. Tako je i u slučaju ove nagradne igre. Nismo željeli klijentima limitirati destinaciju putovanja, već smo im ostavili mogućnost da sami odaberu vrijeme i mjesto na kojem će provesti nezaboravne trenutke sa najdražom osobom,” istakla je Belma Sekavić – Bandić, članica Uprave Addiko Bank dd Sarajevo i naglasila da je Addiko banka u potpunosti posvećena klijentima i njihovim potrebama, te da u skladu sa tim kreira proizvode i usluge.

“Naša je namjera da klijenti dobiju zaista poklon koji žele i koji će koristiti, te su i mjesečne nagrade definisane kao poklon vaučeri u vrijednosti od 900 KM. kojima klijenti mogu kupiti robe i usluge koje im stvarno trebaju,” rekao je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka i pozvao sve korisnike Addiko Mastercard kartica da što više koriste svoje kartice prilikom plaćanja, jer time povećavaju svoju šansu za nagradu.

Korisnici svih Addiko Mastercard kartica koji od 01.06. do 30.09.2019. naprave najmanje 5 POS transakcija karticom u toku jednog mjeseca automatski učestvuju u nagradnoj igri. Osim mjesečnih poklon vaučera, po jedan najsretniji klijent Addiko Bank ad Banja Luka i Addiko Bank dd Sarajevo bit će nagrađeni egzotičnim putovanjem po vlastitom izboru. Više informacija o ovoj nagradnoj igri potražite na addiko.ba

Addiko Bank Mastercard

Addiko Bank Banja Luka