Plaćajte putem usluge Addiko Mobile i odvezite se električnim biciklom, romobilom ili uživajte u vikendu za dvoje

Postojeći i novi klijenti Addiko banaka u Bosni i Hercegovini, koji koriste uslugu Addiko Mobile, u mogućnosti su osvojiti ove atraktivne nagrade i to uz samo dvije transakcije plaćanja, koje budu realizovane putem usluge Addiko Mobile, u periodu trajanja nagradne igre, od 05.03 do 05.06.2021. godine. Šest najsretnijih klijenata, po tri iz Addiko Bank Banja Luka i Addiko Bank Sarajevo, biće nagrađeni električnim biciklom i električnom kacigom, električnim romobilom i električnom kacigom ili poklon bonom za vikend putovanje za dvije osobe u vrijednosti do 500 KM.

„Kao banka fokusirana na digitalne usluge, koje nam svima štede i vrijeme i novac, dodatno želimo nagraditi njihovo korištenje. Sigurni smo da će ove atraktivne nagrade omogućiti dobitnicima da vrijeme provedu korisnije, sa porodicom i prijateljima. Nagradno izvlačenje dobitnika planirano je 15. juna.“, istakla je Milka Čađo, direktorica Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo.

Addiko Mobile Nagradna Igra 1

„Cijenimo vjernost naših klijenata i njihovu opredijeljenost za korištenjem modernijih načina plaćanja. Pozivamo i nove klijente da nam se pridruže i upoznaju svijet jednostavnijeg mobilnog bankarstva – Addiko Mobile, koji omogućava potpunu fleksibilnost u vremenu i lokaciji plaćanja, koja su duplo povoljnija. Ovom nagradnom igrom im dajemo i dodatne pogodnosti u vidu atraktivnih nagrada kojima ćemo nagraditi najsretnije među njima.“, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo.

Addiko Bank Banja Luka