Počeo je januarski Addiko Red Week: Poklon iznos prve rate uz ugovaranje gotovinskog kredita do 50.000 KM

U Addiko banci Banja Luka januar je mjesec praznika i darivanja, stoga u  periodu od 17. do 21. januara građani mogu da apliciraju za nova kreditna sredstva u iznosu od 1.000 KM do 50.000 KM, a po odobrenju kreditnih sredstava, dobijaju na poklon iznos prve rate kredita. Tokom trajanja posebnog Addiko Red Week-a iz Addiko banke Banja Luka ističu da nije potreban prenos plate ili penzije za realizaciju gotovinskog kredita.

„Prvi Addiko Red Week u 2022. godini ima posebne benefite, te građani koji za vrijeme trajanja Red Week-a apliciraju za nova kreditna sredstva od 1.000 KM do 50.000 KM ,na poklon dobijaju iznos u visini prve rate traženog kredita. Naglašavamo da u navedenom periodu klijenti ne moraju da prenesu platu ili penziju u Addiko banku Banja Luka, a klijenti koji se za to ipak odluče, osim poklon prve rate, biće oslobođeni i troškova obrade gotovinskog kredita. Osim u najbližoj poslovnici, postojeći klijenti za gotovinski kredit mogu brzo i jednostavno da apliciraju putem opcije mKredit na Addiko Mobile aplikaciji, a svi zainteresovani građani za posebnu Addiko Red Week ponudu za gotovinski kredit mogu da apliciraju i putem opcije webKredit na stranici addiko-rs.ba, gdje ujedno imaju priliku za preliminarno odobrenje gotovinskog kredita.

Hvala svim klijentima koji su do sada pokazali veliko interesovanje za naše posebne Red Week ponude. Sa početkom Nove, 2022. godine, nastavljamo sa ponudom odličnih benefita za sve naše klijente.“, izjavila je Milka Čađo, direktor Odjela upravljanja proizvodima za stanovništvo u Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Sve informacije o ovoj, ali i svim ostalim brzim, jasnim i jednostavnim pogodnostima i uslugama Banke, dostupne su putem web stranice addiko-rs.ba, Fejsbuk i Instagram stranice Addiko Bank Banja Luka, kao i putem poziva Addiko Kontakt centra na: 051 951 000.

Addiko Red Week

Addiko Bank Banja Luka