Početak programa “Ljetne večeri u Jazavcu” i nastavak saradnje sa Addiko bankom

Gradsko pozorište Jazavac od ponedjeljka, 27.7.2020. počinje sa programom “Ljetne večeri u Jazavcu”, na ljetnoj sceni koja se nalazi uz salu našeg pozorišta, na prostoru bašte nekadašnje diskoteke “Music Hall”.

U sklopu ovog programa moći ćete pogledati predstave našeg pozorišta, koncerte, projekcije serije MESO u produkciji BOSONOGE produkcije, kao i gostovanja koja ćemo organizovati ukoliko to bude moguće. Precizne informacije o programu možete pronaći na našem web sajtu kao i na profilima Gradskog pozorišta Jazavac na društevnim mrežama.

Svi programi na ljetnoj sceni do daljnjeg će biti izvođeni za 50 gledalaca i uz sve mjere koje su propisali nadležni štabovi: razmak među gledaocima, dezinfekciju i obavezno nošenje maski na licu.

Danas je potpisan i ugovor o partnerstvu između Gradskog pozorišta Jazavac i Addiko Bank a.d. Banjaluka čime je nastavljena višegodišnja uspješna saradnja. Ova saradnja predstavlja pozitivan primjer društveno odgovorne kompanije koja nastavlja da podržava kulturna dešavanja u našem gradu. Predstavnica Addiko banke – Banke partnera Gradskog pozorišta Jazavac, gđa Marija Panić, marketing menadžer Addiko banke, izrazila je zadovoljstvo saradnjom sa Gradskim pozorištem Jazavac i naglasila da je fokus strategije društveno odgovornog poslovanja Addiko banke podrška kulturi i institucijama kulture te se u tom kontekstu treba posmatrati i saradnja sa Gradskim pozorištem Jazavac.

Gđa Dragana Marić, predsjednik upravnog odbora UG „Gradsko pozorištе Jazavac“ rekla je da će finansijska pomoć Addiko banke olakšati rad, kako za program “Ljetne večeri u Jazavcu”, tako i na drugim programima Gradskog pozorišta Jazavac: Večernjoj sceni, Dječijoj JUHU sceni, Studiju Jazavac, Međunarodnom festivalu glumca ZAPLET, kao i u radu Gradskog hora Jazavac. Marić se zahvalila našim partnerima na svemu što rade za kulturu i umjetnost i naglasio da je posebna radost za sve što se saradnja nastavlja i na Ljetnoj sceni.

Jazavac

Addiko Bank Banja Luka