Podignite Addiko Blic gotovinski kredit, a Banka vam poklanja 2% kredita!

U Addiko banci vrijeme darivanja još uvijek traje. Svi klijenti, koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju u periodu od 18. do 22. januara i isti im bude odobren, na poklon će dobiti ukupno 2% iznosa realizovanog kredita. 

„Sve Addiko proizvode i usluge, kao i posebne prodajne akcije, kreiramo prema željama i potrebama naših klijenata. Zbog toga ćemo, kao i zbog interesovanja da naše posebne Addiko Red akcije traju duže, odmah u januaru realizovati prvi ovogodišnji Addiko Red Week, koji će trajati cijelu sedmicu.“, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka. 

Addiko Red Week 18 22012021

 „I u ovu godinu ulazimo sa promotivnim akcijama kojima nagrađujemo naše klijente. Obzirom da je januar, zbog povećanje potrošnje u prethodnom periodu, mjesec kada ljudi imaju potrebu za dodatnim novčanim sredstvima, odlučili smo se za opciju poklona ukupne vrijednosti 2% podignutog kredita, kako bismo dodatno pomogli njihovom kućnom budžetu.“, istakla je Belma Sekavić Bandić, članica Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

Kao i tokom prethodnih Addiko Red Week akcija, aplicirati za Addiko Blic gotovinski kredit možete u najbližoj Addiko poslovnici, online – putem web stranice addiko.ba, pozivom Addiko kontakt centra, kao i na oficijelnoj Facebook stranici Addiko banaka u BiH.

Addiko Bank Banja Luka