Podnesite zahtjev za Addiko webKredit, uz preliminarno odobrenje za svega 3 minute

Ukoliko ste ovo ljeto odlučili provesti na moru, renovirati stan, kupiti novi automobil ili imate neki sličan plan, kredit do 50.000 KM, uz rok otplate do 10 godina, možete dobiti uz kamatnu stopu nižu i do 30%, uz preliminarno odobrenje kredita za svega 3 minute. Sve što treba da uradite je da za Addiko gotovinski kredit aplicirate online, odakle god i kada god to želite, putem web-stranice webkredit.addiko-rs.ba, a kredit će, ukoliko ispunjavate sve uslove, biti realizovan samo uz ličnu kartu i jedan dolazak u poslovnicu Addiko banke Banja Luka.

“Svjesni smo važnosti uštede vremena za naše klijente te smo im omogućili i opciju da za svega 3 minute, online aplikacijom za Addiko webKredit, dobiju preliminarno odobrenje kredita koji će im pomoći da realizuju svoje trenutne planove. Putem online zahtjeva za kredit, klijenti automatski ostvaruju i pogodnost popusta na kamatnu stopu i do 30%. Konstantno osluškujemo potrebe i želje naših klijenata, a potvrda tome je i činjenica da sve više njih koristi i digitalne usluge Addiko banke Banja Luka, koje im omogućavaju da svoje vrijeme koriste efikasno, za ono što im je zaista važno. Klijenti, prilikom ugovaranja kredita u Addiko banci Banja Luka, imaju mogućnost odabira datuma dospijeća mjesečne rate, 1, 10, 20. ili 25. dan u mjesecu, u zavisnosti od datuma prijema njihove plate.“, izjavila je Marija Panić, Marketing menadžer Addiko banke Banja Luka

 Sve dodatne informacije o ovoj, ali i o ostalim pogodnostima i uslugama Banke, građani mogu da potraže na web stranici Banke: addiko-rs.ba, pozivom Addiko kontakt centra na: 051 951 000, prilikom posjete najbliže poslovnice Banke ili putem Facebook naloga Addiko Bank Banja Luka.  

Addiko Webkredit 800x600px Rs

Addiko Bank Banja Luka