Poklon prva rata kredita na tekućem računu tokom posebne Addiko novogodišnje ponude za penzionere

Addiko banka Banja Luka Novu godinu počinje sa posebnom ponudom za penzionere koji uz odobren gotovinski kredit, u iznosu od 1.000 do 30.000 KM uz fiksnu kamatnu stopu, tokom januara dobijaju i novogodišnji poklon – iznos prve rate kredita na tekućem računu.

„Početak 2023. godine Addiko banka posvećuje najiskusnijim građanima, te povodom novogodišnjih praznika, prilikom ugovaranja kredita u bilo kojoj poslovnici Addiko banke Banja Luka, penzioneri će u januaru uz odobreni kredit od 1.000 do 30.000 KM dobiti i novogodišnji poklon – prvu ratu kredita na tekućem računu.“, izjavio je Petar Mićić, direktor Odjela prodaje za stanovništvo u Addiko banci Banja Luka.

Maksimalni rok otplate kredita koji se odobrava penzionerima u Addiko banci je 10 godina.

„Za Addiko kredit, pored postojećih klijenata, mogu da apliciraju i penzioneri koji su klijenti drugih banaka. Penzioneri koji imaju do 75 godina odobrenje traženog iznosa novog gotovinskog kredita u Addiku dobijaju brzo i jednostavno, uz minimalnu dokumentaciju, a naše kolege u poslovnicama penzionerima su uvijek posebno na raspolaganju za pojašnjenje i pomoć u realizaciji svih usluga Addiko banke.“, zaključio je Mićić.

Sve neophodne informacije o ovoj, ali i svim ostalim brzim, jasnim i jednostavnim pogodnostima i uslugama Banke, dostupne su putem web stranice addiko-rs.ba, kao i pozivom Addiko Kontakt centra na: 051 951 000.

Addiko 202212 19165 Bih Bl Penzioneri Atm 800x600

Addiko Bank Banja Luka