Posjetite preuređenu Addiko poslovnicu u naselju Obilićevo u Banjaluci

Klijente Addiko banke Banja Luka od danas dočekujemo u savremenom ambijentu Addiko Poslovnice u naselju Obilićevo. Poslovnica je uređena je u skladu sa modernim Addiko korporativnim standardima u okviru Addiko strategije optimizacije poslovne mreže. Realizacijom projekta modernizacije poslovnica otvaramo vrata jednostavnijeg i funkcionalnijeg doživljaja bankarskih proizvoda i usluga.

“Kontinuirano uvažavamo i primjenjujemo potrebe i želje naših klijenata. Na osnovu toga smo pokrenuli i projekat rekonstrukcije poslovnica Addiko Bank Banja Luka. Naši klijenti i naši zaposleni zaslužuju moderan i funkcionalan ambijent, stoga želimo da se ubuduće osjećaju ugodno i u modernizovanoj Addiko poslovnici u naselju Obilićevo.“, istakla je Sanja Babić, menadžer regije Banja Luka, Odjel upravljanja prodajom u Addiko banci Banja Luka.

Radno vrijeme Addiko Poslovnice Obilićevo koja se nalazi u ulici Cara Lazara 21b u Banjaluci je radnim danima od 08.00 do 16.00 časova. U toku avgusta mjeseca, novi izgled poprimiće i poslovnica u Prnjavoru, a po tom, do kraja 2021.godine, planirana je rekonstrukcija izgleda dodatnog broja Addiko poslovnica.

Doživite Addiko iskustvo u novom ambijentu!

Addiko Bank Banja Luka