Pogodnosti na OC Jahorini za sve korisnike Addiko Mastercard® platnih kartica

Sve ljubitelje zimskih sportova, koji odmor odluče provesti na našoj olimpijskoj ljepotici Jahorini, očekuju posebne pogodnosti.

Kupovinom dvodnevne ski karte Addiko Mastercard® platnom karticom, na prodajnim mjestima OC Jahorina, korisnici dobijaju vaučer u vrijednosti od 10 KM, koji mogu iskoristiti u Olimpijskom baru.

  • Broj vaučera je ograničen na ukupno 150.
  • Pogodnost traje do 31.3.2021. godine ili do isteka zaliha.
Mc Jahorina 2020 Zima 1080x1080 Addiko

Addiko Mastercard karticom plati za dostavu gratis

Platite svoju Ceger narudžbu online, Addiko Mastercard® platnom karticom* i iznos dostave dobijate nazad kao vaš Ceger kredit, koji možete iskoristiti prilikom sljedeće narudžbe.

Preuzmite Ceger aplikaciju, odaberite restoran i jelo, i na odabranu adresu će stići svježe pripremljena, ukusna i mirisna hrana u najkraćem mogućem roku.

Ponuda važi do 31.12.2021. 

Ceger Ponuda Mastercard

Stručno mišljenje na dohvat ruke

Posebna ponuda za sve korisnike Addiko Debit Mastercard® kartica – za plaćanja konsultacija na prvom zdravstvenom portalu u BiH „Doktor kad mi treba“, korisnici ostvaruju popust od 3%. Ovaj portal pruža mogućnosti konsultacija, dobijanja zdravstvenih savjeta profesionalaca online, i sve to bez odlaska doktoru.

Ponuda važi do 30.09.2021.

Mc Doktor Kad Mi Treba Addiko 1080x1080 Fb

Ukoliko idete u Sarajevo, od sada i parking možete platiti Addiko Mastercard® platnim karticama

Više ne morate razmišljati da li imate dovoljno sitniša za plaćanje parkinga. U samom centru Sarajeva, na parking lokacijama Dom Armije i Trg Austrije od sada parking možete platiti beskontaktnim Addiko Mastercard® platnim karticama i dobiti sat parkinga GRATIS!

Ponuda važi do 31.03.2021. 

Mc Parking Addiko Bank 01

Addiko Bank Banja Luka