Prednosti za korisnike Addiko Mastercard®platnih kartica

 

Plaćajte beskontaktno, sigurno i jednostavno.

Ukoliko ste korisnik Addiko Mastercard® platnih kartica, čekaju vas brojne pogodnosti.

Addiko Svjetlost Fbpost 1080x1080px

10% popusta na tretmane u klinici “Svjetlost” Banja Luka

Addiko banka Banja Luka ostvarila je još jednu značajnu saradnju sa specijalnom oftamološkom klinikom “Svjetlost”, jednom od najprepoznatljivijih klinika u regionu u ovoj oblasti. Ova saradnja je u znaku dodatnih pogodnosti za klijente korisnike Addiko kartica, te ukoliko usluge u klinici “Svjetlost” odluče plaćati Addiko Mastercard karticama – debitnom, kreditnom ili prepaid,  ostvariće popust 10% na tretmane laserskog otklanjanja dioptrije, skidanja mrene ili korekcije kapaka. O tretmanima na koje se odnosi popust, ali i o svim uslugama klinike “Svjetlost”, saznajte OVDJE.

Addiko 202203 18578 Bih Elektron Viber 1000x1000px

ELEKTRON SHOP do 15% popusta na cjelokupan asortiman proizvoda

Ukoliko opremate dom, kućanske aparate i namještaj potražite u Elektron Shop-u i plaćajući Addiko Mastercard karticama, ostvarujete do 15% popusta na cjelokupan asortiman proizvoda u ponudi.

Elektron Group d.o.o. je lider u prodaji šireg spektra tehničke robe: televizora, bijele tehnike, računara, računarske i mobilne opreme, kućanskih aparata, mašina i alata, vrtnog i grejnog programa, kućnog, kancelarijskog i baštenskog namještaja, kućanske i baštenske periferije, instalacionih, rasvjetnih i drugih interesantnih proizvoda… Više informacija saznajte OVDJE. 

Preview Addiko 202204 17956 3d Box Partnesrstvofacebook 1080x1080px 2

3D BOX SHOP: 15% popusta na asortiman bijele tehnike (SAMSUNG, TESLA, BOSCH)

Svi naši vjerni korisnici Addiko Mastercard debitne, kreditne ili prepaid kartice, ali i oni koji to odluče postati, ostvaruju popust od 15% na asortiman bijele tehnike u 3D BOX shopu. Popust se primjenjuje za kupovinu uređaja Samsung, Tesla i Bosch, a cjelokupnu ponudu bijele tehnike u 3D BOX SHOP-u možete pogledati OVDJE.

Klinika “BE WELL” 5% popusta za sve zdravstvene usluge

Sve popuste koje trebate, ostvarite plaćanjem Addiko Mastercard karticama. Prilikom plaćanja Addiko karticama u klinici Be Well, ostvarujete 5% popusta na sve zdravstvene usluge. Zdrava saradnja za Vaše zdravlje!

ZU “Be Well” je specijalistički centar u Banjaluci koji predstavlja moderan koncept medicinske njege i brige za zdravlje Vaše porodice. Saznajte više OVDJE.

Addiko 202203 18578 Bih Bewell Final

Addiko Bank Banja Luka