Zasladite se uz Mastercard

Zasladite se poslasticom iz Slatke radionice uz Addiko i Mastercard u banjalučkim restoranima Kazamat i Mala Stanica, Mac Tire Pub-u i piceriji Kod Brke! Kako biste ostvarili pravo na slatki vaučer, potrebno je ostvariti minimalni iznos za potrošnju:
Mac Tire Pub – 40KM
Picerija Kod Brke – 40 KM
Bar Restoran Mala stanica – 40KM
Restoran Kazamat – 150 KM

Ponuda vrijedi do 31.12.2020. godine

Mc Mini Tart 1080x1080 Addiko
Mastercard I Ceger 2 1080x1080 Addiko

Dostava na klik iz restorana u Banjaluci uz kartično plaćanje prilikom preuzimanja narudžbe

Naručite svoje omiljeno jelo, srijedom do 13h, putem aplikacije Ceger i platite ga svojom beskontaktnom Addiko Mastercard® platnom karticom, uz besplatnu dostavu! Sve što je potrebno je preuzeti Ceger aplikaciju, odabrati restoran i jelo, i na odabranu adresu stiže svježe pripremljena, ukusna i mirisna hrana u najkraćem mogućem roku.
Plaćanje se vrši na POS aparatu prilikom preuzimanja narudžbe.

Ponuda važi do 31.12.2020.

Stručno mišljenje na dohvat ruke

Posebna ponuda za sve korisnike Addiko Debit Mastercard® kartica – za plaćanja konsultacija na prvom zdravstvenom portalu u BiH „Doktor kad mi treba“, korisnici ostvaruju popust od 3%. Ovaj portal pruža mogućnosti konsultacija, dobijanja zdravstvenih savjeta profesionalaca online, i sve to bez odlaska doktoru.

Ponuda vrijedi do 30.9.2021.

Mc Doktor Kad Mi Treba Addiko 1080x1080 Fb
Mc Centrotrans 1080x1080 Addiko

Lako do mjesta gdje želite biti

Svim korisnicima Centrotrans usluga, u gradskom i prigradskom prevozu na području Sarajeva, omogućeno je kartično plaćanje dopune CentroCard i E-karte. Sačuvajte svoje Addiko Mastercard® platne kartice u CentroCard aplikaciji i prilikom naredne dopune CentroCard karte ili E-karte, u minimalnom iznosu od 5 KM, dobijate još 1 KM na svom računu.
Ponuda vrijedi do 15.12.2020. godine.

Od sada i parking možete platiti Addiko Mastercard® platnim karticama

Više ne morate razmišljati da li imate dovoljno sitniša za plaćanje parkinga. U samom centru Sarajeva, na parking lokacijama Dom Armije i Trg Austrije od sada parking možete platiti beskontaktnim Addiko Mastercard® platnim karticama i dobiti sat parkinga GRATIS!

Ponuda vrijedi do 31.03.2021. godine.

Mc Parking Addiko Bank 01
Mastercard Pizza Addiko Fb
Mastercard Cookies Addiko Fb
Mastercard Kroasan Addiko Fb

Posebna ponuda za plaćanje u Spazio lokalima u Sarajevu

Uživajte u savršenoj kafi i specijalitetima napravljenim po originalnim talijanskim receptima. U sklopu Spazio Gourmet Sarajevo, svakog ponedjeljka i petka od 19:00 do 22:00h, plaćajte Addiko Mastercard® platnim karticama i za svaku naručenu pizzu, drugu dobivate gratis.

Do savršenih okusa i slatkih poklona u sklopu Spazio Boutique lokala u Sarajevu. Od ponedjeljka do petka do 12:00h, plaćajte Addiko Mastercard® platnim karticama i za svaku kupljenu kafu za ponijeti, dobivate gratis kolačić.

U sklopu Spazio Caffè Sarajevo, od ponedjeljka do petka u periodu od 11:00 do 13:00h, platite vašu kafu Addiko Mastercard® platnim karticama i dobijate gratis kroasan.

Ponuda vrijedi do 31.12.2020.

Addiko Bank Banja Luka