Predstavljen Oracle innovation management cloud

Banja Luka, 16. maj 2017. godine – Iskustva Addiko banke na implementaciji Idea & Innovation Management rješenja predstavljena su na 11. konferenciji Oracle cloud day, koja je održana danas u Zagrebu. Pažnja konferencije usmjerena je na cjelovitu strategiju poslovanja u „oblaku“ i uticaj na transformaciju poslovanja kompanija. Sistemsko upravljanje idejama i inovacijama čini ovu transformaciju značajno bržom i efikasnijom.

„Naš je cilj prikupiti, analizirati i implementirati ideje iz svih segmenata poslovanja i pretvoriti ih u profitabilne ponude i usluge za naše klijente. Oracle Idea & Innovation cloud je odličan alat za te svrhe“, izjavila je Sanela Pašić, direktorica Addiko Bank d.d. Sarajevo.

Mario Ivanković, direktor Addiko Bank a.d. Banja Luka naglasio je da prikupljanje ideja i prijedloga za inovacije od strane zaposlenih kroz ovaj alat ide značajno brže, a predlagači ideja mogu da vide efekte svojih ideja u vrlo kratkom roku.

“Idea & Innovation Management Cloud projekat Addiko banke je pionirski i uistinu vizionarski pristup menadžmenta banke unapređenju cjelokupnog poslovanja. Oracle je strateški prepoznao potencijal i važnost ovog projekta, te smo zajedno sa našim partnerom, Core d.o.o. Sarajevo, nedavno završili implementaciju rješenja, na način da se zaposlenicima omogući transparentniji i efikasniji način učešća u kreiranju i implementaciji poslovne strategije, te unaprjeđenju poslovnih procesa”, istakao je Faruk Jažić, voditelj prodaje i ključnih klijenata za Oracle Adriatics.

Da li su vam informacije na stranici korisne?

Da
Ne

Addiko Bank Banja Luka

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.".