Predstavljena iskustva Addiko banke na Oracle Modern Business forumu u Moskvi

Oracle Modern Business Forum je konferencija koju organizuje kompanija Oracle, a na kojoj se prezentiraju najnovija tehnološka dostignuća i različite aplikacije za podršku poslovanju, te njihova praktična primjena. Radi se o jednom od najposjećenijih foruma ove vrste, koji je okupio preko 400 učesnika iz Evrope, Bliskog Istoka i Afrike. Na ovogodišnjem forumu predstavljen je case study Addiko banke u Bosni i Hercegovini.

“Addiko banka kontinuirano radi na unaprjeđenju svog poslovanja kroz različite segmente. Jedan od tih segmenata je aktivno uključivanje zaposlenika i njihovih ideja za poboljšavanje poslovanja. Već drugu godinu koristimo Oracle Idea management aplikaciju, kojom smo do sada generisali na desetine odličnih ideja od zaposlenika banke”, saopštili su iz Addiko banke te istakli da su učesnici Foruma bili posebno zainteresovani za iskustva koja Banka ima u implementaciji ideja koje unaprjeđuju poslovne procese.

U saradnji sa kompanijom Oracle Addiko banka u Bosni i Hercegovini implementirala je niz digitalnih rješenja koje su pomogle optimizaciji procesa i unaprjeđenju proizvoda i usluga banke, sa ciljem što boljeg iskustva koji klijenti imaju sa Bankom.

Addiko Bank Banja Luka