Putem interneta do Addiko webKredita, uz kamatnu stopu nižu i do 30%

Addiko banka Banja Luka lansirala je novi proizvod – Addiko webKredit, koji klijentima svih banaka omogućava online apliciranje za Addiko gotovinski kredit, uz preliminirano odobrenje zahtjeva za svega par minuta.

„Inovativnost i posvećen razvoj brzih i jednostavnih proizvoda i usluga osnova su naše strategije, pa smo i ovaj digitalni proizvod lansirali kako bismo postojećim, ali i novim klijentima, kroz svega par koraka, omogućili podnošenje zahtjeva za Addiko kredit, odakle god i kad god to požele. Svi oni koji za Addiko kredit apliciraju putem web stranice webkredit.addiko-rs.ba ostvariće popust na kamatnu stopu i do 30%. Addiko webKredit od klijenta zahtijeva da poslovnicu Banke posjeti samo jednom, radi potpisa ugovora o kreditu. Maksimalan iznos kredita u našoj ponudi iznosi 50.000 KM, uz rok otplate do 10 godina, a kredite odobravamo u konvertibilnim markama i uz fiksnu kamatu stopu. Klijenti dodatno mogu birati datum dospijeća rate (1,10, 20. ili 25. dan u mjesecu), u zavisnosti od datuma prijema njihove plate. Sigurni smo da će i Addiko webKredit, kreiran s ciljem da klijentima omogući brzu i jednostavnu uslugu Banke, zainteresovati kako naše postojeće, tako i sve buduće klijente Addiko banke Banja Luka.“, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Addiko Webkredit

Addiko Bank Banja Luka u svojoj ponudi digitalnih usluga za stanovništvo, pored Addiko webKredita, nudi i mogućnost online apliciranja za Addiko pakete tekućih računa, Addiko mobilno (Addiko Mobile) i internet bankarstvo (Addiko EBank), kao i Addiko Chat Banking na Viberu.  Naknade za plaćanje digitalnim uslugama Addiko Mobile, Addiko EBank i Addiko Chat Banking na Viberu, duplo su povoljnije od naknada za plaćanja na šalteru Banke. Sve detaljne informacije o proizvodima i uslugama Addiko banke Banja Luka, možete potražiti na našoj web stranici addiko-rs.ba

Addiko Bank Banja Luka