Slađan Stanić novi član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka

Nadzorni odbor Addiko Bank a.d. Banja Luka imenovao je Slađana Stanića na poziciju člana Uprave nadležnog za upravljanje rizicima i finansijama u Addiko Bank a.d. Banja Luka, počevši od ponedjeljka, 21.12.2020. godine.

Slađan Stanić na ovu poziciju dolazi sa pozicije člana Uprave Unicredit banke Banja Luka i u Addiko banku donosi dugogodišnje iskustvo u bankarstvu.

“Vjerujem da ćemo, ojačani novim članom Uprave, uspješno nastaviti sa sprovođenjem strategije jasnog i direktnog bankarstva sa fokusom na stanovništo i mala i srednja preduzeća, bez obzira na globalne izazove sa kojima smo se svi suočili u ovoj godini.“, naglasio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banjaluka.

Kondić se zahvalio Žaklini Dimitrijević na dosadašnjem angažmanu, a koja sa pozicije člana Uprave nadležnog za upravljanje finansijama prelazi na novu menadžersku poziciju unutar Addiko banke.

Upravu Addiko banke Banja Luka čine Srđan Kondić, predsjednik Uprave te Boštjan Pečenko i Slađan Stanić, članovi Uprave.

Sladjan Stanic Abbl Cro I Cfo

Addiko Bank Banja Luka