Specijalna Addiko rođendanska ponuda! Štedite uz kamatnu stopu 2% na rok od 2 godine

Addiko banka Banja Luka danas, na Međunarodni dan štednje, navršava 6. godina brzog, jednostavnog i netipičnog bankarstva.Rođendan su, kažu iz Addiko banke, odlučili da obilježe i atraktivnom ponudom štednje uz kamatnu stopu 2% na rok od dvije godine.

„Kroz proteklih šest godina mnogo toga smo unaprijedili i uvijek je vodilja našeg bankarstva bila zadovoljstvo i povjerenje klijenata. Poslovanje smo počeli na Međunarodni dan štednje, te između ostalog, nastojimo da utičemo na svijest da se štednja usvoji kao dugoročna navika klijenata. U Addiko banci Banja Luka, klijenti dobijaju atraktivnu kamatnu stopu 2% za oročeni iznos na dvije godine, što će im omogućiti dodatni prihod.“, izjavila je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko Bank a.d. Banja Luka, te je dodala da je sa Addiko štednjom nominalna kamatna stopa jednaka efektivnoj kamatnoj stopi.

Svi koji razmišljaju na duge staze, o rođendanskoj ponudi Addiko štednje više informacija mogu da saznaju na sljedećem linku. Za sva pitanja dostupan je Addiko kontakt centar na 051 951 000.

Addiko Slavi Rođendan Vizual

Addiko Bank Banja Luka