Stižu dobre vijesti za mala i srednja preduzeća – kredit do 1.000.000 KM bez troškova obrade za samo 24 sata

Brzina je važna, pogotovo preduzetnicima, stoga Addiko banka Banja Luka u sklopu kreditiranja malih i srednjih preduzeća na tržištu Republike Srpske i Brčko Distrikta ima posebnu ponudu. Svi zainteresovani mali i srednji preduzetnici do 10. novembra mogu da podnesu zahtjev za kredit do 1.000.000 KM koji će biti odobren za samo 24 sata, bez troškova obrade kredita.

„Addiko banku Banja Luka su pravna lica, mala i srednja preduzeća i preduzetnici prepoznali kao pouzdanog partnera. Uz ovu posebnu ponudu kredita do 1.000.000 KM bez troškova obrade koja traje mjesec dana želimo da olakšamo proces kreditiranja malih i srednjih preduzeća, a svim zainteresovanim će, ukoliko ispunjavaju sve uslove, kredit biti odobren i isplaćen u roku 24 sata.“, izjavio je Duško Prešić, direktor Odjela upravljanja prodajom za pravna lica u Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Više informacija o kreditu za mala i srednja preduzeća, ali i o ostalim proizvodima i uslugama Banke pronađite na: addiko-rs.ba, a za sva pitanja pozovite Addiko kontakt centar na: 051 951 000.

Vizual

Addiko Bank Banja Luka