Sve je jasno na prvu – rata 99 KM za kredit od 4.000 KM

Addiko banka pokrenula je novu akciju Addiko Blic gotovinskih kredita za sve nove i postojeće klijente pod sloganom „Rata 99 KM za kredit od 4.000 KM“. Neke novogodišnje odluke zahtijevaju odricanje i čeličnu volju, dok je za neke druge potrebna mala finansijska podrška. Vodeći se rezultatima istraživanja zadovoljstva klijenata i njihovih očekivanja, Addiko banka je odlučila svojim klijentima ponuditi ovu finansijsku podršku na početku nove godine uz posebne pogodnosti.

„Addiko Blic gotovinski krediti namijenjeni su svim našim klijentima kojima je prelazak u novu godinu donio dodatne troškove, ili planove i odluke o opremanju stana ili novim destinacijama za posjetiti. Svojim klijentima želimo obezbijediti jednostavan i efikasan proizvod koji će brzo oporaviti kućni budžet bez skrivenih ili neočekivanih troškova“ kažu u Addiko banci i napominju da je i ovaj kreditni proizvod kreiran u komunikaciji sa klijentima, te da je kredit moguće ugovoriti samo uz ličnu kartu, uz proces odobrenja za svega 30 minuta.

Akcijska ponuda kredita traje do 16.02.2020. godine, a više informacija o Addiko kreditnoj ponudi, kao i ostale informacije o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banke u BiH.

Addiko 201912 16730 Bih Gotovinski Atm 640x480

Addiko Bank Banja Luka