Sve je lakše uz plan B! Objedinite finansijske obaveze Addiko kreditom do 50.000 KM uz fiksnu kamatnu stopu

Addiko banka Banja Luka uvijek ima spremno rješenje, a septembarskom ponudom svim zainteresovanim omogućava kredit za objedinjavanje postojećih finansijskih obaveza, ali i priliku za nova kreditna sredstva do 50.000 KM, uz fiksnu kamatnu stopu.

Iz Addiko banke poručuju da klijenti na ovaj način mogu da refinansiraju finansijske obaveze, čak i bez prenosa plate ili penzije u Addiko banku.

„Klijenti danas žele i biraju najbolje i očekuju besprijekorno korisničko iskustvo koje odgovara njihovim potrebama i zato Addiko kao specijalistička, digitalna banka ne nudi jedno rješenje za sve, nego ponudu prilagođava individualnoj potrebi svakog klijenta. Tokom septembra nudimo jednostavan, lako razumljiv gotovinski kredit do 50.000 KM sa jedinstvenom ratom do kraja otplate kredita.“, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko banke Banja Luka, te dodao da je Addiko banka podrška klijentima u svakom finansijskom segmentu.

„Kao specijalisti za brze kredite, inovativnim rješenjima smo pokazali da možemo dati jasan odgovor na potrebe klijenata, jer smo primarno fokusirani na njihovo zadovoljstvo.“, zaključio je Kondić.

Pored Addiko gotovinskog kredita, Addiko klijenti i klijenti drugih banaka tokom septembra mogu da apliciraju i za Addiko Mastercard 3u1 kreditnu karticu bez godišnje članarine, što septembarsku ponudu Addiko banke čini još atraktivnijom.

Osim u najbližoj Addiko poslovnici, više informacija svi zainteresovani mogu da potraže na stranici addiko-rs.ba, gdje ujedno mogu i da podnesu online zahtjev za gotovinski kredit u skladu sa svojim potrebama. Za sva pitanja dostupan je i Addiko kontakt centar na 051 951 000.

Vizual Sve Je Lakše Uz Plan B

Addiko Bank Banja Luka