U Addiko banci Banja Luka izuzetno atraktivna ponuda za štednju – kamatna stopa 2% na rok od 2 godine

Onima koji razmišljaju o štednji, odnosno koji planiraju svoju ušteđevinu povjeriti u sigurne ruke, ponuda sa kojom je Addiko banka Banja Luka izašla na tržište može da bude primamljiva. Oročenjem ušteđevine na 2 godine zainteresovani klijenti dobijaju atraktivnu kamatnu stopu od 2%, a u okviru promotivnog perioda koji traje do 31. jula, osim u domaćoj valuti, u Addiko banci kažu, moguće je štednju oročiti i u evrima.

„Za ulaganje u budućnost potrebna je štednja, stoga smo uz štednju, klijentima omogućili i posebnu pogodnost. Za sve zainteresovane koji do 31. jula oroče sredstva u trajanju 13 mjeseci, kamatna stopa je 1,3%, a ukoliko se odluče na štednju u Addiku u trajanju 2 godine, dobiće atraktivnu kamatnu stopu od 2%, pri čemu su navedene nominalne kamatne stope jednake efektivnoj kamatnoj stopi. Addiko je brza, jednostavna i digitalna banka koja brzo reaguje na potrebe klijenata, te smo i ovom prilikom, osluškujući kretanja na tržištu odlučili da kao pouzdan partner odgovorimo na njihove potrebe novim pogodnostima štednje“, izjavila je Milka Čađo, direktor Odjela upravljanja retail proizvodima u Addiko banci Banja Luka.

 

Iz Addika dodaju da konstantno utiču na svijest da se štednja usvoji kao dugoročna navika klijenata, što će im omogućiti bolje raspolaganje budžetom, ali i dodatni prihod od kamate. Kampanja štednje već prvih dana je privukla pažnju, jer priču o važnosti štednje predstavio je novi Addiko karakter, Oskar, prisjećajući se dede Vukašina koji svima poručuje: „Štedi gdje vrijedi!“

O posebnoj ponudi štednje u Addiko banci Banja Luka saznajte više na sljedećem linku. Za sva pitanja pozovite Addiko kontakt centar na 051 951 000.

Addiko Štednja Vizual

Addiko Bank Banja Luka