Ugovorite Addiko Blic gotovinski kredit uz iznos prve rate na poklon 

Addiko Red Week u februaru klijentima donosi dupli dobitak.

Osim pogodnosti odobrenja kredita bez troškova obrade, svi oni koji u periodu od 15. do 19.2. apliciraju za Addiko Blic gotovinski kredit i isti im bude odobren, dobiće i posebno iznenađenje od Addiko banke – iznos prve rate kredita na poklon.

„Veliko interesovanje za naše posebne Addiko Red ponude rezultiralo je realizacijom i ovog, drugog po redu Addiko Red Week-a u ovoj godini. Osluškujemo želje i potrebe naših klijenata te im, pri kreiranju proizvoda i usluga banke, kao i posebnih ponuda postojećih, nastojimo ponuditi što atraktivnije benefite.“, izjavio je Srđan Kondić, predsjednik Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Addiko Red Week Sa Duplim Dobitkom 02 2021

„Naša dosadašnja iskustva sa prvom ratom kao poklonom, klijentima koji tokom Addiko Red Week akcije ugovore kredit, su veoma pozitivna. To nam je primarni razlog zbog kojeg smo organizovali i novu promotivnu akciju, uz dupli dobitak.“, istakla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank Sarajevo i naglasila da banka kontinuirano komunicira sa klijentima, u cilju što adekvatnijeg prilagođavanja ponude banke potrebama klijenata.

Addiko Blic gotovinski kredit se može ugovoriti u bilo kojoj poslovnici Addiko banke ili online – putem web stranice addiko.ba, a tokom akcije Addiko Red Week klijenti za kredit mogu aplicirati i putem fejsbuk stranice Addiko Bank u BiH te pozivom Addiko kontakt centra. Svi zahtjevi za kredit koje pristignu na bilo koji od navedenih načina, tokom trajanja akcije, biće obuhvaćeni ovom akcijskom ponudom.

Addiko Bank Banja Luka