Ugovorite kredit od 5000 KM uz ratu od 100 KM

Addiko banka je za postojeće i nove klijente spremila novu posebnu ponudu u septembru. Pod sloganom “Rata 100 KM, za kredit od 5000 KM” Addiko banka pokrenula je novu promotivnu akciju Addiko Blic gotovinskih kredita. Septembar tradicionalno predstavlja novi početak, koji obično generiše nove troškove. Mališani se vraćaju u školu i studenti upisuju novu godinu fakulteta, a njihovi roditelji se vraćaju s odmora, te se novi jesenji troškovi brzo gomilaju i opterete kućni budžet.

“Posebna ponuda Addiko gotovinskih kredita omogućit će našim klijentima da lakše prebrode jesenje troškove koji podrazumijevaju kupovinu udžbenika, troškove upisa, ali i spremanje za zimu. Želimo biti na usluzi svojim klijentima i ponuditi im svoje usluge uz posebne pogodnosti onda kada im to najviše treba,” kažu u Addiko banci i napominju da je i ovaj kreditni proizvod kreiran u komunikaciji sa klijentima, te da je kredit moguće ugovoriti samo uz ličnu kartu, uz proces odobrenja za svega 30 minuta, jer je u Addiko banci vrijeme valuta koja najviše vrijedi”.

Akcijska ponuda kredita traje do 6.10.2019., a više informacija o Addiko kreditnoj ponudi, kao i ostale informacije o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko banke u BiH.

Addiko Blic Gotovinski Kredit

Addiko Bank Banja Luka